вівторок, 22 грудня 2009 11:25

Аліна Гросу знялась з хлопцем у ліжку (ФОТО)

Юна співачка Аліна Гросу зняла кліп про любовну історію в комуналці. Пісня називається "Крейдою на асфальті".

Режисер музичного відео - Алан Бадоєв, який нещодавно екранізував для виконавця шкільну історію любові на композицію "Мокрі вії".

У новому кліпі була створена атмосфера радянських часів, а сюжет побудований на любовних історіях "золотої молоді" того часу.

"Я почала співробітничати з прекрасним автором - Юлією Гай. Її авторству належить цілий цикл пісень, над якими ми зараз працюємо, серед них і "Мокрі вії" і "Крейдою на асфальті". На першу з них ми зняли романтичний кліп про шкільну любов, а на другу знімаємо, можна сказати, продовження цієї історії. У відео знімаються все ті ж герої і створена така ж стилістика", - поділилася Гросу.

Прямо на знімальному майданчику співачка привітала свою маму, Ганну Андріївну, зі святом, оскільки вона відзначала День народження.

Відзначимо, що тепер поведінка Аліни Гросу стала більш скромною. Раніше під час презентації кліпу на пісню "Танцуют все" вона вийшла у тісному шкіряному комбінезоні. Танцівники балету виступали у самій білизні, час від часу обмацували Гросу.

Матір співачки Ганну навіть погрожували позбавити батьківських прав за вульгарну поведінку її доньки, адже 14-річна Аліна неодноразово з"являлась на вечірках з відкритими грудьми. Пізніше вибачилась за свою поведінку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу знялась з хлопцем у ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути