вівторок, 24 березня 2009 19:49

Аліна Гросу колекціонує хлопців (ФОТО)
5

Аліна на нагородженні найкрасивіших знаменитосетй 2008 за версією VIVA
Фото: Фото Андрій Єловіков, Gazeta.ua
Гросу на Віденському балу
На вручення нагород 'Людина року - 2008' співачка прийшла одразу з двома кавалерами
Навіть в Індії Аліна була в оточенні хлопців
Гросу прогулює пари у чоловічому товаристві
Юна співачка Аліна Гросу після скандальної прем"єри кліпу з голими чоловіками та розбірок з батьками взялася за голову. Дівчина перестала поводити себе зухвало та непристойно. Мабуть на неї вплинули батьки, яким було надіслано листа із запрошенням на бесіду до заступника міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Кондратюк Тетяни Вікторівни. Батьків співачки звинувачували у неправильному вихованні дівчини. У листі навіть містилися погрози позбавити батьківських прав.

Вочевидь після цього батьки добряче вправили мізки своїй неслухняній доньці. Мати навіть пригрозила співачці, що забере ту з шоу-бізнесу та відправить працювати продавцем.

Одним словом багато чого натворила дівчина. І тільки зараз вона згадала, що їй 13 років і вона має відповідно поводитися. Як заявила дівчина в одному з останніх інтерв"ю, вона зрозуміла, що ще замала для самостійного життя. На підтвердження цьому Аліна змінила імідж і знову стала схожою на себе колишню.

Але якщо співачка від яскравого макіяжу та сексуального одягу змогла відмовитись, то чоловічого товариства їй позбутися несила. На останніх світських тусовках молода зірка завжди з"являється з різними хлопцями. Так, на щорічну урочисту церемонію вручення премії "Людина року - 2008" зірка прийшла навіть з двома новими хлопцями. А в училищі естрадно-циркового мистецтва, в якому вона навчається, у неї взагалі юрба прихильників чоловічої статі. Залишається запитувати, як у неї вистачає часу на творчу діяльність?

Мабуть все ж таки скільки б співачці не повторювали, що їй лише 13 років, природа бере своє. А у випадку Гросу природа постаралася на славу - дівчині менше 20 років не даси.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу колекціонує хлопців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути