понеділок, 02 березня 2009 15:35

Вульгарна Аліна Гросу стала знову скромною (ФОТО)

Як писала раніше Gazeta.ua, в останній день зими в Києві відбулася церемонія нагородження українських знаменитостей 2008 року за версією журналу "Viva!". Палац "Україна" був вщент заповнений зірками естради, телебачення, спорту. Всі намагалися якось виділитися з натовпу або оригінальним вбранням, або поведінкою. Так, співачка Оля Полякова при всіх зняла з себе труси-панталони. Чи то вона глузувала з Даші Астаф"євої, коли та на вечірці в Playboy Mansion зняла з себе трусики та кинула у натовп, чи просто не надто популярна співачка хотіла привернути до себе зайвий раз увагу.

Наймолодшою зіркою на заході була Аліна Гросу. І хоча співачці лише 13 років, останнім часом вона не перестає дивувати всіх оточуючих своєю зухвалою поведінкою, а подекуди навіть вульгарною.

Варто згадати лише прем"єру її останнього кліпу, де дівчина танцювала в колі напіводягнених хлопців та дівчат. І, як зізналася сама співачка, сім"я була шокована її поведінкою.

Але на церемонії в "Україні" Аліна здивувала своїм зовнішнім виглядом всіх присутніх. Співачка цього разу відмовилася від відвертого вбрання і з"явилася серед людей в своєму старому образі. Зірка продемонструвала майже повну відсутність макіяжу та ніжну біло-червону сукню, яка трохи схожа на дитячу. Колишню Аліну нагадала також її зачіска: дівчина прийшла з накрученим волоссям. Одним словом співачка постійно нас дивує.

За матеріалами Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вульгарна Аліна Гросу стала знову скромною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути