четвер, 21 лютого 2019 14:33

Алан Бадоєв поставив Полякову на ковзани і втопив в ополонці

  На підготовку і репетиції пішло більше двох місяців Фото: прес-служба
На підготовку і репетиції пішло більше двох місяців Фото: прес-служба

"Лед тронулся" - четвертий сингл Олі Полякової з нового альбому "Королева ночі", вперше прозвучав під час шоу співачки в київському Палаці спорту 26 жовтня. На початку лютого відбулася радіо прем'єра пісні, а 8 березня буде представлений на неї кліп.

Режисером відео виступив Алан Бадоєв. Це друга робота кліпмейкера для співачки. Перша їхня спільна відеоробота "О, Боже, как больно" стала однією з найпопулярніших в кар'єрі Полякової, знятої в жанрі музичної комедії.

Цього разу режисер вирішив здивувати глядача, знявши Полякову на льоду. Як завжди, в своїх кліпах Оля грає саму себе, але за зовсім несподіваних обставинах. У "Лед тронулся" вона стане зіркою фігурного катання, а в одному з трюків провалиться під лід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився пікантний постер до нової української комедії

На підготовку і репетиції пішло більше двох місяців, а зйомки пройшли в Льодовому палаці в Броварах.

Сюжет кліпу поки тримається в секреті, але дещо вже відомо з соцмереж співачки.

"Ця історія буде присвячена дітям. Часто в гонитві за успіхом і визнанням ми забуваємо про тих, заради кого ми живемо і працюємо - про наших дітей. Ми прагнемо зайняти високе положення в суспільстві, в професії, а приділити трохи уваги дитині нам іноді бракне часу. Але ж тільки для них ми, незважаючи на всі наші помилки і поразки, найкращі, найважливіші, найголовніші люди, тільки для них справжні королі і королеви", - написала Оля в Instagram.

Спеціально для зйомок нового відео запросили дворазового чемпіона України і світу в одиночному катанні, фігуриста Дмитра Дмитренко.

Напередодні свого дня народження Оля Полякова анонсувала вихід другого ЕР "Королева ночі", прем'єра live-версії якого відбулася під час однойменного гранд-шоу співачки 26 жовтня у Палаці спорту. У новий альбом увійшли 7 пісень - серед них хіти "Королева ночи " і "Бывший".

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв поставив Полякову на ковзани і втопив в ополонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути