четвер, 24 січня 2019 10:02

У мережі з'явився пікантний постер до нової української комедії

  Оля Полякова і Даша Астаф'єва знімаються в новому фільмі"Свінгери 2". Фото: соцмережі
Оля Полякова і Даша Астаф'єва знімаються в новому фільмі"Свінгери 2". Фото: соцмережі

У мережі з'явився пікантний постер до комедії "Свінгери 2". На своїй сторінці в Instagram Оля Полякова показала фото нової стрічки.

На фото видно, як співачка позує перед камерою в одній червоній шубі, оголивши стрункі ноги. Ще одна акторка комедії – Даша Астаф'єва – вмостилась на підблозі в розкішному чорному сексуальному боді.

  Постер до фільму. Фото: інстаграм
Постер до фільму. Фото: інстаграм

За сюжетом фільму, бізнесмен Ігор втрачає свою чоловічу силу. Його дружина Ілона не має наміру миритись із цим та готова на все, щоб підняти його потенцію. Жінка випробує чимало пікантних секретів – від рольових ігор до уроків тантричного сексу.

Як і в першій частині фільму "Свінгери", головні ролі зіграли Оля Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Дар'я Астаф'єва, Анна Саліванчук та Олексій Вертинський. Вже у продовженні кумедної історії з'явились Дзідзьо і Монро.

Прем'єра кінострічки запланована на 1 березня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі українські прем'єри 2018-го, які варто подивитися

Перша частина латвійської кіноадаптації "Свінгери" вийшла 1 січня 2018. Головні ролі у фільмі грають: Оля Полякова, Даша Астаф'єва, Олексій Вертинський, Анна Саліванчук, В'ячеслав Довженко і Михайло Кукуюк.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився пікантний постер до нової української комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі