понеділок, 03 вересня 2012 13:03

Адель спростувала чутки про своє заміжжя

Адель спростувала чутки про своє заміжжя
Чутки виявилися хибними Фото: ladynews.com.ua

Співачка Адель та її наречений Саймон Конеккі, за повідомленнями преси, таємно зіграли весілля "для своїх". У радісної події одразу знайшлися очевидці, які розповідали про сукню нареченої і костюм нареченого, а фотографії Адель із золотою обручкою на пальці, здавалося б, говорили самі себе.

"Вони й правда одружилися. І я там був присутній, - повідав анонімний свідок. - Це була казкова подія. Адель була одягнена в класичне вбрання, а наречений виглядав стильним і радісним".

Звучить красиво і правдоподібно, ось тільки весільний оповідач виявився великим вигадником. Принаймні, сама Адель, втомившись слухати привітання з одруженням, написала в своєму "Твіттері": "Я не заміжня ... Zzzzzzz".

Для Адель це мав бути перший шлюб, а для Саймона Конеккі - вже другий. Перш 38-річний наречений артистки був одружений з модною стилісткою Клері Фішер, від цього шлюбу у Саймона залишилася дочка. Адель же зараз очікує першу дитину від бойфренда.

Якби вона не стала зіркою, ця пара навряд чи б мала хоча б один шанс на зустріч. Адель ростила мати-одиначка, вона ходила в саму звичайну школу і могла тільки мріяти про розкіш. А Саймон виріс в досить заможній родині і навчався в престижному коледжі Eton.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна співачка Адель вийшла заміж

Новини про одруження пари вперше з'явилися в американській пресі. Каблучка на пальці співачки наштовхнула журналістів на думки про весілля. До того ж, якщо закохані зуміли досить довго приховувати факт вагітності Адель, вони могли б приховати і новину про одруження.

Зараз ви читаєте новину «Адель спростувала чутки про своє заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути