Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 14:11

"Я вдячна Богу, що не парюсь з приводу грошей" — Маша Фокіна про золоту молодь

"Я вдячна Богу, що не парюсь з приводу грошей" — Маша Фокіна про золоту молодь
Маша Фокіна. Фото: tsn.ua

Тусовщиця Маша Фокіна, яка нещодавно на своїй сторінці у Фейсбуці похизувалися  фото із вбитим кабаном, каже, що її неправильно зрозуміли. Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Насправді, все було по-іншому. Ми з моєю подружкою і її чоловіком поїхали на полювання в мисливське господарство іншої моєї подружки. Там все легально, є ліцензія і я не браконьєрничала, як всі кажуть. Або ще пишуть: "Краще б Фокіна застрелилась сама, аніж кабана вбила". Це неправильно, бо я взагалі не вмію стріляти, а ходила собі ззаду: "О вбили, о клас". Мені хоч і шкода було кабанчика, але я мужня дівчина і розумію, якщо не ми сьогодні, то завтра його інші люди вб'ють", - зауважує дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Фокіна стала жертвою "продюсерів" Діми Білана

Окрім полювання Маша зараз знімається в першому серіаліті про золоту молодь, де грає головну роль — саму себе.

"Це серіал про те, як живе "золота молодь". Так сталося, що я до неї відношусь. Але прошу не плутати із "мажорами", бо це слово мені не подобається. "Золота молодь" — діти забезпечених батьків, а мажори приблизно те саме, але вони дозволяють собі багато свинства, хамства по відношенню до людей, які стоять на вулицях. Ще вчора в них нічого не було, а сьогодні вони все поімєлі в прямому і переносному смислі цього слова", - розмірковує Маша.

Маша Фокіна судитиметься з клінікою за неправильний діагноз

Між тим вона дуже вдячна Богу, що народилась в забезпеченій сім'ї.

"Дякую, Боже, що мені пощастило із моїми батьками, які створили мені всі умови, аби я виросла не сильно переймаючись з приводу грошей. Але гроші, як і дорогі машини, - не головний атрибут золотої сім'ї. В першу чергу, це сім'я, яку поважають, яка нікого не вбиває, не краде гроші і з якої можуть брати приклад інші люди", - підкреслила Фокіна.

Зараз ви читаєте новину «"Я вдячна Богу, що не парюсь з приводу грошей" — Маша Фокіна про золоту молодь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути