середа, 08 серпня 2012 13:13

Маша Фокіна стала жертвою "продюсерів" Діми Білана

Україною роз'їжджають шахраї, які видають себе за продюсерів Діми Білана і намагаються здерти гроші з українських артистів. Щоправда жодна з ошуканих зірок до правоохоронців не звернулась, повідомляє ТСН.

Молода співачка Маша Фокіна і досі не може прийти до тями. Кілька днів тому їй подзвонили двоє чоловіків і запропонували знятися в кліпі самого Діми Білана. Зустріч для обговорення контракту призначили у дорогому ресторані.

"Я приїхала, побачила дуже п'яних мужиків. Стіл уже просто гримів від різних закусок, від різних напоїв, купа всього. Я випила сік, з'їла салат", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Столична тусівниця каже, що чоловіки мали пристойний вигляд і навіть дали свої візитівки. Але коли вона попросила показати попередні музичні робота, вони відійшли нібито по ноутбук і зникли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Фокіна судитиметься з клінікою за неправильний діагноз

"Приносять рахунок, а там написані чотири тисячі з чимось гривень. Кажу: "Ну, круто, клас. Я не збираюся платити за це все", - зазначила співачка.

Відео спілкування Фокіної з персоналом ресторану пізніше з'явилося в інтернеті. Щоб не сваритися із улюбленим закладом, співачка таки сама сплатила рахунок, у якому її був лише фреш і салат.

"Офіціанти починають говорити: "Ми заплатимо навпіл з адміністратором". Мені стає їх страшенно шкода. Я розраховуюся", - розповіла вона.

Равіль Ганзієв, компанія М'юзік менеджмент — такі дані вказані на візитівці, що залишили шахраї. Та цей телефон не відповідає, а в інтернеті жодної інформації.

"У перший раз в житті мене саме кинули. У прямому сенсі цього слова", - підкреслила Фокіна.

Співачка Алоїз, колишня солістка гурту "Gortchiza" Равіля Ганзієва не знає. З того самого номера їй дзвонив Ігор Белсон. Їй теж пропонували участь у кліпі російського мачо.

"Сказала: "Хлопці, телефонуйте моєму менеджменту. Тому що він якраз і дружить з Дімою Біланом". Вони трохи зніяковіли цьому факту. І я зрозуміла, що щось тут не чисто", - розповіла співачка.

За даними "ТСН.Особливе", псевдопредставники Діми Білана дзвонили Світлані Лободі, Тіні Кароль, Олені Вінницькій.

Діма Білан довго не хотів коментувати ситуацію із шахраями, які використовують його ім'я, але все ж таки в результаті висловив свою думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Фокіна відмовилася від підборів

"Я періодично не реагую на всякого роду незрозумілі відмінювання мого прізвища в тих чи інших історіях. Але оскільки я останнім часом дуже багато і цікаво маю справу з Україною, мені звісно хочеться взяти і спростувати всі скандальні якісь замальовки", - зазначив співак .

Переможець "Євробачення-2008" наголошує, що найближчим часом жодних дуетів не планує. І радить українським зіркам не годувати аферистів.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна стала жертвою "продюсерів" Діми Білана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути