Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 15:20

Маша Фокіна відмовилася від підборів

Маша Фокіна відмовилася від підборів

Співачка Маша Фокіна відмовилася від підборів. Про це вона розповіла на 29-му Українському тижні моди. Прийшла у чорних штанах, такого ж кольору чоботах без підборів та бежевому светрі з глибоким декольте.

"Покупки на зиму ще майже не робила. Купила тільки дві пари гумових чобітків і одні шкіряні. Всі три пари — чорного кольору. Найбільш доречний колір для зими, вважаю. Купила коротку хутряну курточку. Збираюся в Америку, я зазвичай всі покупки там роблю. Нічого конкретного купити не планую. Що сподобається. І це може коштувати як 10 доларів, так і набагато більше", - зазначила Фокіна.

В останні роки співачка майже не вдягає взуття на підборах.

"Не люблю підбори. Так находилася на шпильках, що для мене це жах тепер. Взуття без підборів — це також гарно й до того ж зручно. Також не люблю натуральні шуби й не пасують вони мені. Куплю якесь пальто, або дубляночку, але дуже тоненьку й легеньку. У повсякденному житті ношу біжутерію. Діаманти не завжди доречні. Дуже подобається, як носять зимові чоботи на голу ногу. Але, на жаль, це не для нашої зими. Ще подобається, як вдягають шубу з босоніжками", - поділилась дівчина.

Також співачка зазначила, що взимку віддаватиме перевагу темним кольорам — синьому, сірому, коричневому та чорному.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна відмовилася від підборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути