четвер, 03 листопада 2011 15:17

Ольга Фреймут радить жінкам завжди носити підбори

Ольга Фреймут радить жінкам завжди носити підбори

Телеведуча Ольга Фреймут радить жінкам попри все носити підбори і працювати. І в ніякому разі не чекати допомоги від чоловіків.

"Кожна жінка має бути кокеткою і носити підбори. Навіть дівчина ростом до двох метрів. Це поки що відрізняє жінку від чоловіка. Як колись казала Коко Шанель: "Я не буду з вами розмовляти, бо у вас ненафарбовані губи". Я так само ставлюсь до підборів. В мене нема навіть кросівок. Маю лише затоптані балетки, в яких їжджу в машині. Якщо ноги втомлюються, я роззуваюся. Тому в усіх туфлях затоптані п'ятки. Дивлюся на це і думаю: "Боже, доярка", - зізнається модниця.

Взуття треба купувати дороге.

"Візьміть на тисячу дорожче. Бо видно буде неблагородну шкіру і каблук. І не носіть взуття із каблуками, що має вигляд мишачого хвоста", - радить Фреймут.

Жінкам не варто чекати манни з неба і нарікати на життя.

"В мене є подружка із села. Ми пішли з нею в супермаркет. Вона приходить звідти і каже: "За ці гроші, які ми витратили, я півтора місяці годую дитину і чоловіка. Чому ти не можеш купити морквочку, цибульку, картоплю і кілограм м'яса для дитини?". Я їй відповіла: "Можу, але не буду. Я хочу більше заробляти. А ти здай дитину в садочок, бо ти вже їй надокучила. Ти талановитий лікар. Йди і заробляй гроші". Я також колись жила дуже бідно. Як вчилася у Львові, я думала: "Мені купити пряників по 50 копійок, чи по 60?". Але це не давало мені приводу думати, як вкластися в цю суму. Я завжди думала, як заробити більше. Десь влаштовувалася фрілансером, десь працювала офіціанткою. І ніколи не чекала допомоги від чоловіків", - запевнила Ольга Фреймут.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут радить жінкам завжди носити підбори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути