четвер, 20 жовтня 2011 14:19

Взуття треба купувати ввечері

Автор: фото: www.zuhairmurad.com
 

Ліванський дизайнер Зухаїр Мурад, який в Україні представляв власну колекцію одягу і взуття на весну-літо 2012, дав 5 порад, як правильно обирати і носити взуття.

1. Ніколи не купуйте тісні туфлі чи черевики. Не все взуття можна розносити. Шкіра і замша трохи подаються, а штучні замінники — майже ні. Якщо взуття натирає - може боліти спина, коли тисне - турбуватиме головний біль.

2. Краще купувати взуття ввечері. Тоді наші ноги товщі, ніж уранці. Якщо купити туфлі вранці, увечері вони будуть тиснути. За день нога збільшується на півсантиметра.

3. Коли міряєте зимове взуття, не бійтеся лишати запас за довжиною і за підйомом, тому що склепіння стопи може змінювати висоту протягом дня в залежності від навантажень. До того ж розраховуйте, що взимку, ви одягнете теплі носки та колготи.

4. Правильно міряйте взуття — взуйте, походіть по магазину, присядьте, покрутіть стопою. Найправильніше це роблять жінки. Вони в ньому ходять по магазину або салону, переступають із ноги на ногу. Чоловіки чомусь бояться показувати свої ноги.

5. Якщо весь день ви ходили на підборах, наступного одягніть черевики з пласкою підошвою.

Європейці любляють закидати ноги на стіл або бильце дивану. Так створюється нормальний відтік крові, зникають набряки. Моделям після показів на високих підборах раджу робити гімнастику для стоп і ванночки з морською сіллю. Це розширює судини, покращує відтік крові, ноги не будуть крутити і боліти.

Зараз ви читаєте новину «Взуття треба купувати ввечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути