неділя, 09 жовтня 2011 09:04

Кожна жінка повинна мати п'ять пар взуття, чоловікам досить трьох

Жінка не може називатися стильною, якщо у її гардеробі є менше 5 пар взуття, - переконана столичний дизайнер Сніжана Нех. Вона взуває мало не весь український бомонд.

"У кожної нормальної жінки, яка любить себе і поважає, мають бути бежеві босоніжки, балетки, облиплі чоботи на низьких підборах, чоботи на високих підборах, та бежеві туфлі-човники. Останні пасують майже до всього одягу. Звісно, мають ще бути кросівки. Але це настільки очевидно, що я їх просто не рахую."

Зараз не обов'язково підбирати сумку під колір взуття. Це було модно багато років поспіль, але не тепер.

"Така мода відійшла минулого року. До того носили сумки такого ж кольору, що й туфлі. Тепер підбирайте таку сумку, що має лише відтінок кольору взуття. Або вибирайте сумку під колір нігтів, прикрас, браслетів. Також красиво виглядає однакові сумка і головний убір або шарф. Якщо ж дуже хочеться, щоб сумка і взуття були гармонійними, обирайте таку, що значно темніша чи світліша за відтінком. Приміром, яскраво-оранжева сумка та блідо-оранжеві туфлі. Але в такому випадку одяг повинен бути однотонним і без помаранчевих відтінків".

Чоловікам в гардеробі досить мати три пари взуття. Це мають бути чорні, коричневі та бежеві туфлі.

"Таке взуття можна дуже вдало поєднувати з костюмами. Наприклад, до синього костюма взувати світлу пару, до блакитного - коричневу. Чорний костюм добре поєднується і з темними, і з світлими туфлями. Головне - не з білими."

Під колір взуття чоловікам завжди слід підбирати ремінь. Шкарпетки "не підведуть", якщо будуть чорними або червоними. Але не білими.

"Чоловіки менше зважають на модне взуття. Їм головне, аби зручно було носити і щоб взуття було з якісних матеріалів. А примірок вони не люблять. Серед моїх клієнтів, чоловіків десь 20 відсотків. Один чоловік замовляє взуття одразу на весь рік, по десять пар"

Зараз ви читаєте новину «Кожна жінка повинна мати п'ять пар взуття, чоловікам досить трьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути