пʼятниця, 09 червня 2017 09:58

7 найцікавіших фактів про Джонні Деппа: зірка святкує 54-річчя

9 червня голлівудський актор Джонні Депп святкує день народження. Йому виповнюється 54 роки.

Автор: WikiKino
  Джонні Депп святкує 54-річчя
Джонні Депп святкує 54-річчя

В цей день Gazeta.ua представляє читачам 7 найцікавіших фактів про знаменитість.

1. Депп вперше з'явився на екрані у фільмі "Кошмар на вулиці В'язів" в 1984. До цього йому доводило підробляти на різноманітних роботах. Працював вантажником, доставляв піцу. Одна з професій, про яку Джонні не любить згадувати - рекламник канцелярських товарів в телемагазині. Однак саме там, за словами актора, він почав відпрацьовувати акторські навички.

2. Прабабуся актора - корінна американка з роду індіанського племені "черокі". Цей факт Депп інколи згадує і пишається ним. Під час зйомок в "Самотньому рейнджері", де Депп зіграв індіанця Тонто, йому запропонували стати членом племені команчів. Джонні швидко погодився на роль. Дотримуючись усіх традиції, відвідав індіанців-одноплемінників з подарунками.

Автор: WikiKino
  Джонні Депп святкує 54-річчя
Джонні Депп святкує 54-річчя

3. Зірка має яхту і острів. Їх купив після зйомок у першій частині "Піратів карибського моря". Частинка суші розташована на території Багам в Атлантичному океані. Називається Little Hall's Pond Cay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Кокотюха пояснив феномен популярності "Піратів Карибського моря"

На острові є 6 пляжів. Кожен носить символічне ім'я. "Гонзо" на честь друга актора, журналіста Хантера С. Томпсона, "Парадіз" - на честь колишньої дружини Ванесси Параді, "Лілі Роуз" - на честь дочки, "Джек" - на честь сина, і "Брандо" - на честь улюбленого актора і вчителя Марлона Брандо.

4. За роль Джека Горобця в четвертій частині "Піратів Карибського моря" Джонні Депп отримав 55,6 мільйонів доларів. Це рекордний гонорар в історії Голлівуду. В одному інтерв'ю актор Орландо Блум розповів, чому його колега бере таку високу зарплатню.

"На думку Джонні, за славу і публічність самому актору і його сім'ї доводиться платити набагато дорожче", - сказав Блум.

Автор: www.youm7.com
  Джонні Депп святкує 54-річчя
Джонні Депп святкує 54-річчя

5. Якось актор зізнався, що з дитинства майже не бачить на ліве око. Праве теж не зовсім в порядку. Депп страждає від короткозорості. Тому знаменитість завжди носить окуляри. Вони виготовлені на замовлення. Проблеми із зором хірургічно виправити неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Джонні Деппа без бюстгальтера пройшлась у Каннах

6. Депп не любить дивитися фільми зі своєю участю. Актор часто імпровізує в кадрі, тому рідко переглядає відзняті дублі, надаючи перевагу "стихійному натхненню". Після презентації чергової картини на червоній доріжці Депп відразу їде додому. "Ймовірно, мені знадобиться не одна пляшка вина, щоб я зміг подивитися фільм зі своєю участю", - зізнався Джонні.

7. Актор страждає на коулрофобію - боїться клоунів. Під час зйомок в "Алісі в країні чудес" грим персонажа Деппа - Божевільного капелюшника, дуже нагадував клоунський образ. Актор старався не заглядати в дзеркало і не пішов на прем'єру фільму.

Зараз ви читаєте новину «7 найцікавіших фактів про Джонні Деппа: зірка святкує 54-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути