середа, 23 травня 2012 16:47

15 років тому до Діани Дорожкіної приставали геї

15 років тому до Діани Дорожкіної приставали геї
Дизайнерка прислухається найбільше до своєї доньки Фото: viva.ua

Діана Дорожкіна не користується послугами стилістів. Хоча іншим радить прислухатися до фахівців, навіть тим, хто має бездоганний смак, повідомляє ТСН.

Дизайнерка розповіла, як 15 років тому підстриглась під їжачка.

"Перукар панікував, каже: "Ти впевнена, що хочеш зістригти локони?". Кажу: "Так". Каже: "Якої довжини? Може по плечі, може каре?". Кажу: "Їжачок". Вийшов такий симпатичний хлопчик. У мого викладача був шок, коли до мене почали чіплятися інші хлопчики, яким подобаються хлопчики", - розповіла Дорожкіна в ефірі програми "ТСН.Особливе" .

На свій найрадикальніший експеримент зі стилем вона зважилась без поради фахівців, бо упевненою в собі і сміливою була з дитинства.

"Я намагалася весь час влізти на шпильку, одягнути мамині речі і відразу відчути себе дамою", - зізналася модельєр.

Сьогодні Діана кожен образ ретельно продумує зі стилістами і візажистами. А керувати показами запрошує свого улюбленого стиліста Ірину Дюденко. Серед візажистів Дорожкіна найбільше довіряє Марині Борщевській, яка малює Ані Лорак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Діана Дорожкіна в Америці схудла на 5 кг

А от у повсякденному житті Діана вже кілька років сама собі і дизайнер, і стиліст, і візажист. Каже, що навіть вечірній мейк-ап намалює за кілька хвилин.

"Хвилин 15-20. Тому що я вже звикла. Тобто, коли ти знаєш себе, знаєш, як швидко це зробити. Бували ситуації навіть, коли дофарбовувалась вже на бігу, в машині, коли не встигаєш. Але це не правильно", - поділилася дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мода буває смішною. Тому слід бути стильним, а не модним - Діана Дорожкіна

Діана зізнається, що критик, до якого вона прислухається найбільше, - донька Даша.

"Найбільша вреднюша, це вона. Іноді кажу: "Даш, ось це тобі як?". Вона: "Ну, може бути". - "А ось це?". Вона: "Ні". Я розумію, що, якщо вона каже "ні", то краще зняти", - підкреслила модельєр.

Зараз ви читаєте новину «15 років тому до Діани Дорожкіної приставали геї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути