вівторок, 16 серпня 2011 12:50

Дорожкіна змінила джип на велосипед

Українська дизайнер Діана Дорожкіна після повернення із США почала активно займатися спортом. Вона відпочивала у штаті Флорида.

"У відпустці я сіла на велосипед, бо найкраще зняття психологічної напруги - це фізичні навантаження. І спортивна форма отримується виключно завдяки фізичним вправам. Ними не варто нехтувати. Зрозуміло, це не одразу позначилося на моїй фігурі. Весь гардероб довелося змінити на менший розмір. Вирішила, що буду практикувати їзду на велосипеді і в Києві, тим більше що недалеко від мого будинку — набережна. Можна здійснювати вечірні прогулянки на велосипеді практично кожного дня", - зазначила Дорожкіна.

Окрім відпочинку, дизайнер встигла пошити серію весільних нарядів для двох американських весіль. За її словами, в Сполучених Штатах безпосередньо весільній церемонії передує серія вечірок.  На них майбутня наречена повинна з'являтися кожен раз в новій сукні.

"Тому окрім весільних суконь шила вбрання для передвесільних заходів. І не тільки для наречених, а й для їхніх подружок. Обидві наречені дуже красиві й чарівні жінки. Мене надихає робота з такими людьми. Впевнена, що вони в своїх весільних нарядах створять справжній фурор і будуть найкрасивішими нареченими осені", - зазначила дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Дорожкіна змінила джип на велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути