неділя, 12 червня 2011 16:55

Прокаєва і Дорожкіна побували на конкурсі краси у Донецьку
18

Фото: Фото Тетяна ЗАРОВНА

19-річна Таня Грабович з Одеси стала переможницею 17-го всеукраїнського конкурсу краси "Міс Донбас open". За словами дівчини, її параметри - 86-63-93, а зріст 170 см. Тетяна закінчила 3 курс судово-адміністративного факультету Одеської юридичної академії.

"Я відмінниця, йду на червоний диплом, - розповіла про себе дівчина, - мої батьки займаються бізнесом, а я збираюся займатися політикою, хоча, можливо, буду суддею. Симпатизую партії регіонів. Раніше я була 1 віце-міс на конкурсі "Студентська красуня Одеси", а на конкурсі "Міс Одеса" була просто фіналісткою.

Я вважаю, що я перемогла тому, що дуже цього хотіла. Спеціально займалася бально-спортивними танцями. Приїду з Донецька додому на машині з номером "Міс Донбас" - другої такої точно ні в кого немає."

Окрім головного призу - жіночої машини, прикрашеної аерографікою, організатори конкурсу подарували Тані перстень з діамантом і білу сукню дизайнера Андрія Дубина, в якому вона виходила на нагородження.

 

Зараз ви читаєте новину «Прокаєва і Дорожкіна побували на конкурсі краси у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі