середа, 31 серпня 2011 12:27

Діана Дорожкіна в Америці схудла на 5 кг

Київська дизайнерка Діана Дорожкіна під час відпустки схудла на 5 кг.

"Відпочивала в Америці. Під час відпустки сіла на велосипед, адже фізичні навантаження — найкращий засіб від стресу. Це позначилося на моїй фігурі. Я скинула 5 кілограмів", - розповіла вона Gazeta.ua.

"Довелося змінити весь гардероб. Накупила собі цілу шафу нового одягу. Тепер все моє вбрання на розмір менше", - додала вона.

"До цього каталася на велосипеді, але це було досить фрагментарно. У відпустці каталася через день. В Америці гарні умови для їзди на велосипеді: там є велика паркова зона, велосипедні доріжки. Можна було навіть під'їжджати до океану і милуватися краєвидами", - додала Дорожкіна.

Вона також розповіла, як на велосипеді в'їхала в пісок.

"Випадково не туди звернула і заїхала в пісок. Страшенно намучилася, бо було важко крутити педалі в піску. Але це додало моєму відпочинку екстріму", - зауважила дизайнерка.

"Тепер буду практикувати їзду на велосипеді і в Києві", - додала вона.

Під час відпочинку Діана Дорожкіна на дієтах не сиділа.

"Раніше експериментувала з різними дієтами. Пробувала кефірну, їла все без солі. Найефективнішою видалася — за групою крові. Та цього разу в їжі себе не обмежувала. На вагу вплинули лише фізичні навантаження", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Діана Дорожкіна в Америці схудла на 5 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути