середа, 30 грудня 2020 16:53

12-денний шлюб зірки Playboy та 9-річний роман акторів. Які зіркові пари Голлівуду розпалися 2020-го
10

2020 року багато зіркових пар зіграли весілля. Однак не обійшлося без гучних розлучень. У деяких знаменитостей судові рішення затягувалися на місяці, а хтось завершив роман мирним шляхом.

Gazeta.ua зібрала 5 скандальних розлучень зірок Голлівуду 2020-го.

Памела Андерсон і Джон Пітерс

Цьогоріч зірка Playboy 53-річна Памела Андерсон вийшла заміж вп'яте. Перед черговим одруженням секс-символ мала 3-річні стосунки з французьким футболістом Алідем Рамі. Андерсон опублікувала допис в Instagram, в якому зазначила, що 2 роки спортсмен паралельно зустрічався з іншою.

Після цього роману зірка кілька місяців зустрічалася з давнім другом - продюсером 75-річним Джоном Пітерсом. Пара таємно одружилася в Малібу в січні.

5-й шлюб Андерсон був найкоротший: він тривав 12 днів. ЗМІ називали різні причини розлучення. Пітерс наголошував, що знаменитість розірвала стосунки після того, як він погасив її борги - майже $200 тис. Однак акторка спростовувала такі заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переконав народити ще одну дитину. А потім знову зрадив"

Ченнінґ Татум і Дженна Д'юенн

Актори 40-річні Татум і Д'юенн наприкінці січня офіційно розлучилися. Понад рік тривав суд через питання опіки над донькою.

Їхній роман розпочався 2006 року під час створення фільму "Крок вперед" і тривав 3 роки, після чого пара одружилася. 2013-го в них народилася донька, яку назвали Еверлі Елізабет Мейзел Татум.

Після розлучення у ЗМІ повідомляли, що Татум почав зустрічатися з артисткою Джессі Джей. Його ексдружина завела роман з актором Стівом Казі. У лютому Д'юенн повідомила про заручини з Казі, а в березні стала матір'ю вдруге.

Меґан Фокс і Браян Остін Ґрін

25 листопада зірка "Трансформерів" 35-річна Меган Фокс подала на розлучення з актором 47-річним Браяном Остіном Гріном. Пара була одружена понад 10 років. Таблоїди писали, що причиною розлучення стали "непримиренні розбіжності". Фокс також вимагала спільної опіки над 3 дітьми.

Актори одружилися в червні 2010 року. У пари троє синів: 4-річний Джорні Рівер Ґрін, 6-річний Боді Ренс Ґрін та 8-річний Ноа Шеннон Ґрін.

У квітні інсайдери повідомляли, що 10-річний шлюб "тріщить по швах". Торік між акторкою та репером Колсоном Бейкером зародилася дружба, яка згодом переросла в романтичні стосунки.

Зірка "Беверлі-Гіллз" заявляв, що в нього ще залишилися почуття до Фокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 зіркових пар, які вирішили одружитись 2020-го

"Я завжди її любитиму. І я знаю, що вона завжди любитиме мене. І знаю те, що ми побудували нашу сім'ю. Це дійсно круто й особливо", - казав Ґрін.

Однак влітку чоловіка помітили з іншою. Актор почав зустрічатися з моделлю 25-річною Кортні Стодден.

Памела Андерсон розлучилася з Джоном Пітерсом
Фото: instagram.com/pamelaanderson
Ченнінг Татум розлучився з Дженною Д'юенн
Ченнінг Татум розлучився з Дженною Д'юенн
Меган Фокс розлучилася з Браяном Остіном Гріном
Остін Батлер розлучився з Ванессою Гадженс

Ванесса Гадженс та Остін Батлер

Першими 2020-го розірвали стосунки актори Ванесса Гадженс та Остін Батлер. Їхній роман для багатьох шанувальників був прикладом ідеальних стосунків і тривав 9 років.

Зірки часто публікували спільні романтичні фото. Причину розриву не назвали. Інсайдери повідомляли, що пара завершила роман через відстань та напружені графіки зйомок: Гадженс постійно працювала в США, Батлер відправився на зйомки в Австралію.

Тімоті Шаламе та Лілі-Роуз Депп

Американський актор французького походження 24-річний Тімоті Шаламе та донька зіркового подружжя Джонні Деппа та Ванесси Параді 21-річна Ліл-Роуз Депп розірвали стосунки після 2-річного роману. У квітні зірка кінокартини "Назви мене своїм ім'ям" заявив, що тепер холостяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на 2021 рік: кому світить заміжжя та поповнення в родині

Роман акторів розпочався 2018-го під час зйомок серіалу "Король". Потім пара з'явилася разом на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю. Протягом 2 років зірок ловили папараці. Востаннє Шаламе і донька Деппа афішували стосунки у вересні 2019 року в Італії під час морської прогулянки.

Майлі Сайрус і Ліам Гемсворт

Співачка 28-річна Майлі Сайрус та австралійський актор 30-річний Ліам Гемсворт розлучилися. Про це стало відомо на початку року. Про те, що пара розірвала стосунки, стало відомо в серпні торік. Офіційно розлучилися за 5 місяців. Експодружжя розв'язувало питання опіки над своїми тваринами.

Сайрус і Гемсворт мали 10-річний роман перед тим, як одружитися. Шлюб тривав 8 місяців.

Зараз актор перебуває в стосунках з моделлю 25-річною Ґабріелою Брукс. Виконавиця нещодавно закінчила роман з австралійським музикантом Коді Сімпсоном. Сайрус зустрічалася з ним впродовж 10 місяців.

Пандемія стала випробуванням для зіркових пар. Остапчук, Гросу, Онопко та інші знаменитості вирішили розірвати шлюб цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «12-денний шлюб зірки Playboy та 9-річний роман акторів. Які зіркові пари Голлівуду розпалися 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути