вівторок, 29 грудня 2020 13:47

Через зради, домашнє насильство та приниження. Хто з українського шоубізу розлучився 2020-го
6

Пандемія стала випробуванням для зіркових пар. Остапчук, Гросу, Онопко та інші знаменитості вирішили розірвати шлюб цьогоріч.

Gazeta.ua пропонує згадати найгучніші розлучення українських зірок 2020-го.

Аліна Гросу та Олександр Комков.

Співачка 25-річна Аліна Гросу влітку 2019 року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Пара зіграла розкішне весілля в стародавньому палаці Villa Arvedi в італійському місті Верона.

Через пів року подружнього життя в Москві Гросу та Комков розірвали стосунки. У грудні торік пара розлучилася. Виконавиця розповіла про це публічно у вересні: зауважила, що зізнатися про невдалий шлюб їй було соромно як близьким, так і публіці.

Ініціатором розлучення став Комков. За словами артистки, спочатку він запропонував пожити окремо місяць, пізніше зізнався, що має роман з іншою. Розрив стосунків не обійшовся без конфліктів. Чоловік заявив, що ніколи не кохав Гросу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка поведінка може стати причиною розлучення

Володимир Остапчук та Олена Войченко.

Ведучий Остапчук розлучився з Оксаною Войченко після 12 років шлюбу. Пара оголосила про розрив восени 2019 року, офіційно розлучилася 6 березня. Упродовж цього періоду колишнє подружжя з'ясовувало стосунки публічно.

Ексдружина Остапчука розповідала про численні зради чоловіка та відсутність фінансової допомоги на утримання 2 спільних дітей. Ведучий переконував, що вони неодноразово намагалися зберегти шлюб. Та постійні сварки призвели до розриву стосунків.

У травні Остапчук представив публіці кохану Христину Горняк, з якою познайомився на весіллі в Італії минулого літа. Їхній роман розпочався восени під час участі шоумена в "Танцях з зірками". Ведучий освідчився Горняк 19 серпня. У жовтні пара зіграла весілля.

Аліна Гросу розлучилася з Олександрем Комковим
Фото: instagram.com/alina_grosu
Сніжана Онопко розлучилася з Миколою Щуром
Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко
Вадим Олійник розлучився з Анною Браженко
Вадим Олійник розлучився з Анною Браженко

Сніжана Онопко і Микола Щур.

Модель 33-річна Сніжана Онопко у квітні оголосила про намір розлучитися з Щуром. Їхній шлюб тривав 10 років. Онопко публічно зізналася, що страждала від домашнього насильства та зрад. Вона розповідала, що з коханками бізнесмен розважався в спільному маєтку подружжя, а руку підіймав і на тещу.

Фотомодель наважилася поділитися деталями сімейного життя публічно після того, як чоловік у неадекватному стані зґвалтував її. Онопко стверджувала, що розірвати стосунки намагалася неодноразово, однак зірку "ловили та приводили назад" охоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали основну причину розлучення пар

Після розголосу парі не вдалося розлучитися мирним шляхом. Щур погрожував моделі, ховав автомобілі та коштовності. Після 10-місячного судового процесу Онопко отримала офіційне розлучення 26 листопада.

Вадим Олійник та Анна Браженко.

Співак Вадим Олійник розлучився з Анною Браженко після 5-річного шлюбу. Про це знаменитість оголосив у лютому. Деталі подружнього життя вони не розголошували. Розказувати причину розриву теж не стали. Артист пояснив: "Просто так сталося".

Після розлучення Олійник наголосив, що йому потрібна жінка, яка не заважатиме будувати кар'єру та займатись улюбленою справою.

Софія та Дмитро Стужук.

У квітні блогерка 24-річна Софія Стужук повідомила, що не хоче більше миритися з образами, приниженнями і зрадами чоловіка Дмитра. Пара розірвала стосунки. Та вони продовжували виховувати 3 дітей разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У період карантину українці одружувалися у 6 разів частіше, ніж розлучалися

Уже після розлучення у жовтні Дмитро Стужук помер від ускладнень, які виникли після його зараження Covid-19. Блогерка після смерті чоловіка говорила, що він все одно залишався для неї рідним, і присвячувала чоловікові дописи.

Дружина президента США Меланія Трамп чекає закінчення каденції чоловіка, щоб подати на розлучення. Перша леді збирається розірвати їх 15-річний шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Через зради, домашнє насильство та приниження. Хто з українського шоубізу розлучився 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути