пʼятниця, 13 листопада 2015 13:50

 Наталя Сумська не бачить себе у політиці

Автор: gk-press.if.ua
 

Акторка Наталя Сумська взяла участь у зйомці серіалу "Слуга народу", де зіграла маму головного героя. У інтерв'ю Gazeta.ua, акторка розповіла, що сподівається, що такий президент, як герой картини, колись з'явиться в реальності і в Україні.

"На даному етапі, найближчі років 10-20 не повірю, що в політиці можна жити правдиво. Були такі приклади чесні, цікаві та відкриті. Обіцяють багато, а потім переступаючи поріг, міняються кардинально і потім не впізнаєш людину і всі говорять, що він зловживає і багато чого собі дозволяє, шкода розчарування. Тому здається мене б або прибрали або...адже мені видається ніякого немає сенсу брати красти, не дай Бог, бо не має інтересу життя. Мені здається треба зробити все до краплини аби за своє життя тому, від кого залежить доля держави, міг би покласти на користь вітчизни. Ну хіба це не цікаво? Це так романтично. Зрештою, навіть, якщо ти не отримуєш дивідентів, Бог з тим. Але ти зробив велике діло. Це доля кожного персонажу великих творінь мистецьких. Таким був виписаний герой нашого часу, то чому ним не стати?".

Не дивлячись на те, що серіал позиціонують, як політичну комедію, сама Сумська називає його також сімейним.

"На щастя серіал сімейний перш за все, це те що торкається моєї ролі. Тут виключно осміяна реакція домашніх на людину, яка стає на чолі держави. Це звичайно не типово, але і наші президенти теж колись були початківцями. Наш персонаж, наш герой людина набагато молодша, ніж президенти, які опинялись в старшому віці на посту глави держави. Тому такий козир, загравання з майбутнім вітчизни, от би було добре, якби свого часу президентом стала молода доволі людина: педагог, лікар, вчитель. Можливо не артист, тому що всі і так змушені грати з людьми, багато чого їм доводиться приховувати, а це нібито не типова картина для поведінки гаранта. Але це ностальгійна мрія, в яку хотілося б повірити, я б хотіла, щоб це сталося у нашій державі", - говорить акторка.

Зараз ви читаєте новину « Наталя Сумська не бачить себе у політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути