четвер, 02 лютого 2012 06:00

"Ланос" подорожчав на 15 тисяч

Седани й хетчбеки "ЗАЗ Ланос" з автоматичною коробкою передач японської фірми "Ейсін" почали продавати із грудня 2011-го.

Їх обов'язково комплектують кондиціонером, електричними склопідіймачами, центральним замком, гідропідсилювачем керма, протитуманними фарами й подушкою безпеки водія. Також обладнали підігрівом зовнішніх дзеркал і сидінь. Раніше авто українського виробництва такого не мали. Двигуни на 1,4 л для "ланоса" постачає американський автоконцерн "Дженерал моторз". Вони економні, проте мають високу потужність — 101 к.с. У міському циклі авто споживає 7,9 л пального на 100 км. Вартість від 95,6 тис. грн. Це на 15,4 тис. грн дорожче повної комплектації з механікою.

— Незважаючи на ціну, "ланоси" з автоматичною коробкою все одно купуватимуть, — каже 30-річний Євген Середницький, директор консалтингової фірми "Кордапрофі". — Це надійне і комфортне авто. На нашому ринку немає машини такого класу з автоматичною коробкою передач ціною нижче 100 тисяч гривень. Однак ЗАЗ нічого нового не винайшов. Корейські "ланоси" з автоматом випускали ще з 1998 року.

Дешевші — китайські авто "Чері Кімо" за 80,8 тис. грн і "Чері QQ" за 60,7 тис. Вони також мають автоматичну коробку передач. "Шевроле Авео" з подібною комплектацією коштує 117 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Ланос" подорожчав на 15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути