вівторок, 15 листопада 2011 11:40

Зекономивши на українцях 820 мільйонів, Пенсійний фонд витратить 2 мільярди на ремонт - нардеп

Зекономивши на українцях 820 мільйонів, Пенсійний фонд витратить 2 мільярди на ремонт - нардеп

Завдяки підвищенню пенсійного віку до 65 років для чоловіків та до 60 років для жінок Пенсійний фонд зекономить за рік 820 млн грн. В той же час на ремонт приміщень, додаткові витрати через збільшення штату пішло понад 2 млрд грн.

Про це повідомив нардеп-"бютівець" Сергій Соболєв у прямому ефірі телепередачі "Свобода слова" на каналі ICTV 14 листопада.

"Держбюджет, а з ним і Пенсійний фонд також недоотримають понад 3 мільярди гривень через діяльність компанії "Лівела". Вона безмитно імпортує пальне в Україну. Внаслідок цієї діяльності простоюють нафтопереробні заводи країни", - додав він.

"Лівелу" патронує найвище керівництво держави. Тому всі закривають очі на її діяльність. І тому судді, які несподівано дозволили відновити її роботу, і досі працюють", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібні три річні бюджети

Цьогоріч на виплату пенсій та надбавок особам пенсійного віку Пенсійний фонд витратить 170,2 млрд грн. При цьому на забезпечення власних потреб, на оплату послуг банків установа витратить понад 23 млрд грн.

Надходження до Пенсійного фонду від єдиного соціального внеску з підприємств та за рахунок відрахувань від громадян складуть 150,2 млрд грн. Дефіцит фонду покриють за рахунок вливань із Державного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Зекономивши на українцях 820 мільйонів, Пенсійний фонд витратить 2 мільярди на ремонт - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути