четвер, 27 вересня 2012 15:16

Рейтинг найдешевших квартир Києва: однокімнатну можна купити за $28 тисяч

Рейтинг найдешевших квартир Києва: однокімнатну можна купити за $28 тисяч
Найдешевшу квартиру на вторинному ринку Києва у вересні можна купити за $28 тис. Фото: anvizit.com.ua

Найдешевшу квартиру на вторинному ринку Києва у вересні можна купити за $28 тис.

Рейтинг найдешевших квартир Києва, виставлених на продаж в поточному місяці, склав портал 3Doma.ua.

1. За $28 тис. пропонується гостинка в Святошинському районі, вул. Туполєва, на другому поверсі п'ятиповерхового будинку. У квартирі ремонт, склопакети, броньовані двері. До станції метро "Нивки" - 10 хвилин.

2. За $35 тис. виставлено на продаж однокімнатне житло в Деснянському районі, вул. Закревського. Квартира загальною площею 38 кв.м розташовується на дев'ятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку.

3. За тією ж ціною, $35 тис., можна придбати квартиру у Святошинському район, вул. Наумова. Квартира без ремонту в двоповерховому будинку розташована в 10 хвилинах ходи від станції метро "Академмістечко".

4. Також за $35 тис. пропонується купити гостинку у Голосіївському районі, вул. Малокитаївська. Квартира на четвертому поверсі п'ятиповерхівки. Загальна площа - 24,6 кв.м. Цегляний будинок, квартира без ремонту. Дві зупинки до станції метро "Деміївська".

5. За $36 тис. можна придбати гостинку в Святошинському районі, бул. Вернадського. Квартира площею 25 кв.м розташована на четвертому поверсі цегляної п'ятиповерхівки. Житло з ремонтом, до станції метро "Академмістечко" - 10 хвилин пішки.

6. Найдешевша двушка пропонується за $39 тис. у Солом'янському районі, вул. Волгоградська. Житло розташоване на останньому поверсі п'ятиповерхового будинку. Загальна площа - 25,1 кв.м. Квартира з ремонтом. Поряд з будинком - ринок і магазини. Хороша транспортна розв'язка.

7. Гостинку в Подільському районі, проспекті Правди, можна купити за $40 тис. Квартира розташовується на останньому поверсі дев'ятиповерхівки. Загальна площа - 21 кв.м.

8. На восьмому місці рейтингу - однокімнатна квартира за $40 тис. у Дніпровському районі, ул.Тампере. Житло з ремонтом площею 36 кв.м знаходиться на останньому поверсі п'ятиповерхового будинку.

9. За таку ж ціну, $40 тис., пропонується придбати гостинку в Дарницькому районі, вул. Вірменська. Загальна площа житла - 22 кв.м. Квартира розташовується на першому поверсі дев'ятиповерхівки.

10. Замикає рейтинг однокомнатнатная квартира за $45тис. у Подільському районі, Вітряні гори. Квартира знаходиться на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку, загальна площа житла - 30 кв.м. Ремонт.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найдешевших квартир Києва: однокімнатну можна купити за $28 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути