Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2012 13:04

Восени чоловіки носитимуть хутряні й оксамитові жилети

Автор: фото: idol.ua
  Щоб зручніше було долати непогоду на вулицях, краще носити вкорочені брюки. На фото - модель із колекції Сержа Смоліна "Похищение века AW 2012-13"
Щоб зручніше було долати непогоду на вулицях, краще носити вкорочені брюки. На фото - модель із колекції Сержа Смоліна "Похищение века AW 2012-13"

Наступної осені будуть модними чоловічі хутряні жилети. Про це Gazeta.ua розповів київський дизайнер Серж Смолін.

"Буде актуальним поєднання твідових та оксамитових тканин з натуральною шкірою. Ґудзики обов'язково мають бути обтягнуті оксамитовою тканиною. Також у моді хутряні жилети. Але урбаністичного крою з елементами брутальності, не ті пухнасті, які і досі бачите на жінках. Ноу-хау сезону — тілогрійки типу роби-спецодягу, але з оксамиту. Це надає шику. Гарними будуть темно-шоколадний колір, гірчично-рудий і небесно-блакитний", - розказав дизайнер.

Пальта і піджаки мають бути з комбінації тканин. Основна чорна частина піджака закінчується на рівні стегон. До нього дошивається синя або сіра смужка тканини, так що довжина піджаку продовжується за лінію стегон. Якщо це пальто – має бути повністю однотонним, а рукава або спина - в клітинку. Або "розрізаємо" пальто чітко навпіл: темний колір зверху і світло-сірий внизу. Щодо взуття – потрібні грубі чоботи на товстій підошві. Щоб зручніше було долати непогоду на наших вулицях. Брюки мають бути вкорочені. За наших погодних умов, вони дуже швидко забруднюються", - зазначив Смолін.

Щодо аксесуарів — шкіряні ремінці та рукавички як завжди актуальні.

"Дуже шикарно на лацканах твідових піджаків виглядатимуть брошки. Справжні листочки – дубові або табачні, наприклад, покриваємо гальванікою (нанесення на різні поверхні тонкого шару металу — ред.). Вдягаємо на булавку, в петельку. У моїй колекції був показаний справжній висушений мак", - зауважив модельєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Анісімов пропонує чоловікам восени та взимку носити туніки

Також Серж Смолін зазначив, що чоловіки не люблять зміни в моді.

"Жінки часто оновлюють свій гардероб. Чоловіки ж дуже консервативні. Настільки люблять свій одяг, що десятиліттями одні й ті самі речі носять. Дуже болісно реагують на зміни. Але зовнішність – зовсім не вторинний момент. Це підкреслення внутрішньої суті. Наступного сезону чоловіки стануть благородніші", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Восени чоловіки носитимуть хутряні й оксамитові жилети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути