пʼятниця, 30 грудня 2011 00:45

Краватки носитимуть тільки банкіри

— Наступного року мода не зміниться кардинально. Основні тренди, які були актуальними 2011-го, залишаться, — каже столичний дизайнер 29-річний Андре Тан. — Мода розвивається за спіраллю. Повністю змінюється раз на п'ять років. Востаннє зміни були два з половиною роки тому.

Модними будуть довгі до підлоги спідниці-гофре, комбінезони, туніки, плаття-балони. Актуальні брюки-"цигарки", джинси— кльош.

— Популярною стане геометрія, дрібні квіти. Більше розвиватиметься еко-дизайн — екологічні тканини, кольори. Не вийде з моди бежевий колір, "вигоріла трава", "пісок", такі відтінки, ніби припали пилюкою. Великі плечі відійдуть у минуле. У взутті залишаться актуальними ботфорти. Проте останнім писком моди наступного року будуть ботильйони на шнурках. Головне — правильно вибрати довжину. Якщо у вас широка щиколотка, то ботильйони на шнурівці це приховають. Угі виходять із моди, як і валянки.

Чоловікам дизайнер радить замінити взуття з гострим носком на  квадратно-гострий.

— Комфорт — понад усе. Дуже актуально, коли чоловіки одягають під джинси сорочку і жилетку, зверху пальто. На другий план відходять краватки. Вони залишаться тільки в держслужбовців та банківських працівників.

Також дизайнер радить відмовитися від штанів-аладдінів. Майже десятирічна мода на них минула.

Нарощуватимуть волосся як жінки, так і чоловіки, переконаний стиліст-перукар Сергій Пастух, 27 років. Він власник салонів "Сергій Пастух студіо" у Львові.

— Серед чоловіків, у яких з'являється сивина, стане модним "камуфляж" волосся. Це не фарбування, а затоновування сивини. Вона набуває тону, схожого до природного волосся, і зливається з ним. Немає ефекту відрослого волосся. Жінки фарбуватимуться у яскраві насичені кольори. Новим трендом є так звана "розтяжка". Коли тонування волосся змінюється хвилями від темного при голові до найсвітлішого на кінчиках. Наприклад, при коренях волосся може бути темно-фіолетовим, а на кінцях — яскраво-червоним. Відходять бігуді. Кучері мають бути грубі й хаотичні.

Зараз ви читаєте новину «Краватки носитимуть тільки банкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути