понеділок, 30 січня 2012 19:10

Чоловікам варто відмовитися від шкарпеток

Автор: Фото: Fashionweek
  Колекція Віктора Анісімова "Осінь-зима’2011-2012"
Колекція Віктора Анісімова "Осінь-зима’2011-2012"

Нещодавно закінчилися традиційні тижні моди у Мілані та Парижі. Світові  дизайнери показали колекції "Осінь-зима'2012-2013", в яких запропонували чоловікам відмовитися від шкарпеток і носити спідниці.

"Чоловічі колекції без шкарпеток на українських тижнях моди вже 6-й сезон показуємо. Але на вулицях так і досі не ходять. Хоча це дуже зручно. Влітку завжди без шкарпеток кеди ношу. А наші рєбята навіть на відпочинку під шорти і сандалі шкарпетки вдягають. Тому що мама так вдягала у дитячий садочок.  Найсумніше те, що у нас немає солідарності. Ти без шкарпеток, значить тобі треба дати в морду, у шкарпетках — значить лох. Не можна так серйозно ставитися до моди", - зазначив донецький дизайнер Віктор Анісімов.

Також він зауважив, що у своєї колекціях не раз пропонував штани-спідниці для чоловіків.

"На сьогодні у спідницях ходить більша частина чоловіків на Землі. У багатьох країнах це нормальний одяг для чоловіків. Ми робили штани-трансформери, які стильно виглядають і є дуже зручними. До звичайних брюк можна пристібати  деталь від спідниці. Але знову ж таки у такому ніхто не ходить", - розповів Анісімов.

Дизайнер показує колекції, в яких чоловічий і жіночий одяг дуже схожий.

"Пропагую універсальний стиль — зручність і практичність. Для зими нічого краще пуховика з натурального пуху досі не вигадали. Теплі штани-голіфе, валянки або угги підійдуть усім. Також зручні і актуальні зимові кросівки на товстій підошві. До уггів погано ставляться ті, хто їх ніколи не носив. Це дійсно зручне, чудове, універсальне взуття. Пам'ятаю, як років шість тому  Лілія Пустовіт рік стояла в черзі за ними. Я прихильник чорного, цей колір завжди модний. Цього року можна розбавити його червоним", - додав дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам варто відмовитися від шкарпеток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути