четвер, 19 січня 2012 11:31

Підбирати одяг до кольорових чобіт треба обережно
7

Взимку дизайнери радять носити взуття яскравих кольорів - блакитного, помаранчевого, фіолетового і жовтого. Кажуть, таке взуття піднімає настрій і надає однотонному вбранні яскравості.

Про цю тенденцію розповідає столичний стиліст Світлана Новіцька.

"Якщо маєте на ногах взуття яскравих кольорів, то увага з боку представників протилежної статі вам забезпечена. Адже чоловіки, як і діти, звертають увагу на все яскраве. Гріх цим не користуватися, тим більше, що цієї зими яскраве взуття стає популярним", - сказала вона.

"Яскраве взуття ідеально пасуватиме до однотонного верхнього одягу, який всі так люблять носити взимку. Воно додасть образу родзинки і помітно підніме настрій", - додала вона.

Стиліст не радить поєднувати яскраве взуття з таким же одягом.

"Коли бачу на вулиці дівчат у червоній куртці в фіолетових чоботах, хочеться плюватися. Особам, в яких відсутнє почуття міри, таких поєднань краще уникати. Якщо все -таки зважилися на такий крок, слід пам'ятати кілька простих правил.

Жовті чоботи пасуватимуть до чорної куртки з жовтими вставками, також вигідно виглядатиме поєднання жовтого взуття і фіолетової, синьої або лілової куртки.

Червоні чоботи варто вдягати під білий, синій або чорний верхній одяг.

Взуття блакитного чи синього кольору найкраще пасуватиме до білого пуховика", - порадила Світлана Новіцька.

"Цієї зими модні чоботи на високих каблуках, із закругленими носами. Каблук може бути будь-яким. Головне, щоб був стійким. В моду починають повертатися моделі з квадратними носками", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Підбирати одяг до кольорових чобіт треба обережно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути