четвер, 26 січня 2012 14:16

Знижки на одяг у київських бутіках сягнули 90%
10

Фото: фото: Андрій ШМАТОВ

До кінця січня у столичних бутіках розпродують колекції попередніх сезонів. Знижки на товар досягають 90%.

"Розпродажі влаштовуємо двічі на рік — влітку і взимку. Знижки від 30 до 90 відсотків ставимо практично на весь товар старої колекції. Найбільшу знижку зробили на куртки, плащі, спідниці і футболки. Тоді светри коштували 33 гривні, ціни на сукні починалися від 30 гривень. Їх розібрали за перший тиждень розпродажу", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Марина Валевська, менеджер магазину "ОGGI", що в ТРЦ "Дрім Таун".

Цієї середи в магазині зібралося зо 2 десятки покупців. Киянка Наталія  Приймаченко придбала дві літні сукні — білу за 92 грн і блакитну за 150 грн.

"Часто купую речі на розпродажах. Взимку купую літні сукні, а літом — теплі куртки і зимове взуття. Перед новим роком знайома купила собі пальто за півтори тисячі гривень, я сьогодні таке придбала за сімсот гривень", - поділилася дівчина.

Столичний психолог Олексій Романов переконує, що на розпродажах люди часто купують непотрібні речі.

"При спогляданні цінників з перекресленими цінами жінки часто втрачають над собою контроль і купують речі, які ніколи не вдягаються. Таким раджу не одразу купувати вподобану річ. Треба порахувати до десяти, а потім подумати, чи пасуватиме вона до вашого гардеробу. В такі моменти жінка може вирішити, щоб під цю річ їй треба поміняти весь гардероб. Такі думки слід відганяти від себе", - сказав він.

"Перед походом в магазин слід чітко уявляти, що хочете придбати. На прилавках шукайте саме таку річ. Не треба купувати нову сукню, якщо ви прийшли за пальтом. Ніколи не беріть на розпродажі всю зарплату. Покладіть в гаманець суму, яку можете дозволити собі витратити.

Товар зі знижками слід ретельно оглядати. Під час придбання нової речі настрій піднімається і людина втрачає пильність. Цим можуть скористатися  і підсунути вам неякісний товар. Потім його важко повернути, бо в багатьох магазинах товар зі знижками назад не приймають", - додав Олексій Романов.

Зараз ви читаєте новину «Знижки на одяг у київських бутіках сягнули 90%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути