понеділок, 19 листопада 2012 13:38

Українки звертаються у перукарню після розлучення і перед Новим роком

Українки звертаються у перукарню після розлучення і перед Новим роком
Фото: obozrevatel.com

"Хоча б раз на рік жінка повинна змінювати свою зачіску, - говорить стиліст-перукар Андрій Якобчук. – Але якщо жінка себе любить і хоче виглядати неперевершено щодня, перукарню повинна відвідувати щомісяця".

За словами перукаря, змінити жінку за допомогою волосся може не тільки стрижка, але й фарбування, укладка і колорування.

"Українські дівчата і жінки найчастіше змінюють зачіску з якоїсь нагоди: перед весіллям, випускним вечором чи днем народження. Найбільше клієнтів завжди перед Новим роком. Жінки біжать до перукаря і коли переживають нелегкі періоди у житті: після розлучення, коли хлопець покинув або зрадив. Зміна іміджу дійсно допомагає зняти стрес і покращує настрій. Часто до мене приходять клієнтки, які хочуть повністю змінити свій вигляд. Вони не розумію, що для цього зовсім не обов'язково перетворюватися з брюнетки у блондинку. Достатньо додати кілька штрихів. Не рубайте з плеча. Потім можете пошкодувати про це" .

По-перше, підшукайте салон краси чи перукарню, яка відповідатиме вашим потребам. Почитайте про заклад відгуки в інтернеті.

"Краще ходити до перукарів, роботу яких ви вже побачили на мамі або подружці. Якщо їхня зачіска і стан волосся після біозавивки чи фарбування вас задовольняє, то, не зволікаючи, звертайтесь до цього майстра", - радить Андрій.

По-друге, одразу поясніть стилісту-перукарю, яку зачіску хочете. Під кольором "золотистий" чи "попелястий" дві людини можуть мати на увазі різні відтінки. Щоб перукар вас правильно зрозумів, краще принесіть йому вирізку з журналу з кольором, який хочете нанести на волосся.

"Навіть найдосвідченіші майстри можуть наробити помилок. Якщо не можете звикнути до нового кольору або нова зачіска вас обтяжує, якщо перукар не до кінця виконав ваші бажання, не бійтеся наступного дня вдруге піти до салону. Як правило, підправити роботу майстри погоджуються безкоштовно, аби не втратити клієнта".

По-третє, якщо в салоні не втілили ваших бажань, утікайте звідти, щоб пізніше не шкодувати ще більше.

По-четверте, пам'ятайте, що найкраще змінює жінку не стільки стрижка, як колір волосся.

"Вийшло з моди мелірування. Така зачіска виглядає ненатурально. Якщо хочете пофарбувати волосся, підготуйтеся до процедури. За місяць до фарбування почніть активно доглядати за волоссям за допомогою зволожуючих кондиціонерів і масок, щоб волосся стало гладким і шовковистим. Перед фарбуванням враховуйте відтінок своєї шкіри. До блідої шкіри обличчя пасують прохолодні тони, смаглявим - теплі відтінки".

По-п'яте, не забувайте освіжати свою стрижку після фарбування.

"Сухі кінчики волосся не сховаєш, як би ви не пофарбувалися. Тому при однотонному фарбуванні краще постригтися після процедури. Але якщо ви маєте намір використовувати кілька відтінків, зробіть стрижку заздалегідь: майстер повинен бачити, з чим працює. Після фарбування рекомендую зробити філіровку. Хвилясті локони ефектно підкреслять гру кольору".

Дає пораду, як слідкувати за волоссям після фарбування.

"Після миття голови відтінок волосся стає менш інтенсивним. Тому перші два дні після процедури краще не мити голову. Обов'язково використовуйте спеціальні зволожуючі шампуні, бальзами та кондиціонери для фарбованого волосся. Колір тримається довше на здоровому волоссі, тому раз на тиждень варто наносити на голову живильну маску".

 

Зараз ви читаєте новину «Українки звертаються у перукарню після розлучення і перед Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути