четвер, 25 червня 2009 18:44

Перукарі робитимуть зачіски на вулиці

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  У червні 2008 року на Фонтанній площі Центрального парку у Вінниці для молоді влаштували танцювальний конкурс. Цьогоріч ”Вуличні танці” проведуть перед мерією
У червні 2008 року на Фонтанній площі Центрального парку у Вінниці для молоді влаштували танцювальний конкурс. Цьогоріч ”Вуличні танці” проведуть перед мерією

26 червня, до Дня молоді, на пл. Театральній у Вінниці представлять колекції одягу та зачіски, створені учнями профучилища сфери послуг.

Показ розпочнеться о 17.00. Лунатимуть французькі мелодії. На площі можна буде посидіти за столиками та випити кави, чаю з круасанами з різними начинками.

— Наш театр мод "Афродіта" покаже колекції "Небезпечна краса", "Поза зоною війни", "Леді офіс", — розповідає майстер-викладач училища Денис Петренко, 24 роки.

На глядачів чекає віртуальна екскурсія Парижем.

— Ми встановимо проектну дошку і показуватимемо на ній найцікавіші місця французької столиці.

Усім охочим перукарі робитимуть зачіски просто на вулиці. Тут-таки встановлять і Лаву примирення.

— Якщо хлопець із дівчиною посварилися, вони зможуть тут помиритися, — пояснює Петренко. — Позаду лавочки стоятиме Амур зі стрілами. У нас задум такий: закохані сідають по різні боки лавочки, Амур стріляє в них, і вони починають говорити. Він іще посипатиме їх серпантином.

Принципово не запрошували виконавців з інших міст. Треба розкручувати своїх

27 червня у Центральному парку відбудуться молодіжні спортивні змагання з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шахів, шашок, боротьби, дзюдо, пауерліфтингу.

О 15.00 тут розпочнеться акція "Здорова нація".

— Ми хочемо показати дітям та дорослим, чого можна досягти, займаючись фізкультурою, — розповідає Олександр Білінський із міського спорткомітету. — Для цього влаштовуємо показові виступи дітей, які займаються в спортивних школах, — художніх гімнастів, боксерів, штангістів. Вони демонструватимуть свої вміння, а потім запрошуватимуть глядачів повторити вправи. Також роздаватимемо брошури із адресами всіх спортивних шкіл міста та назвами секцій, куди можна записатися. Для дітей проводитимемо конкурси, ігри.

28 червня о 16.00 на площі біля мерії влаштують "Вуличні танці". Будь-хто зможе показати свій танцювальний талант.

О цій же годині на пл. Стуса розпочнеться святковий концерт. Виступатимуть вінницькі реп-, хіп-хоп— та поп-виконавці. Головними гостями будуть місцеві гурти "Очеретяний кіт" і "Клондайк".

— Принципово не запрошували виконавців з інших міст, — зауважує заступниця директора міського палацу мистецтв "Зоря" Віктор Шемет, 43 роки. — Я вважаю, це неправильно — витрачати бюджетні гроші на чужих. Треба розкручувати своїх.

О 20.00 буде дискотека. По її закінченні покажуть шоу феєрверків.

Зараз ви читаєте новину «Перукарі робитимуть зачіски на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути