пʼятниця, 26 жовтня 2012 14:58

У моду повертаються українські мотиви та мереживо
13

Фото: Фото: Андрій Шматов

Показ зимової колекції одягу від донецького дизайнера Ксенії Мамедової пройшов 24 жовтня у київському ресторані "Базар".

"У колекції я додала національні мотиви — це вишивки, прикраси на головах. Хочу підняти українську культуру і зробити модними етнічні елементи. Багато дизайнерів дуже люблять використовувати етнічні мотиви різних країн. Намагаються щось взяти з-за кордону, але забувають про українське", - розповіла Ксенія Мамедова.

Дизайнер у колекції використовувала приталений та вільний у крої одяг. Це різної довжини сукні, сорочки з широкими рукавами, довга спідниця, бежеве пальто прикрашене чорним мереживом. Речі оздоблені мереживом, шипами, стразами "Сваровськи" та елементам великої в'язки. Тканини — це вовна, шовк, шифон.

"У першу чергу одяг потрібно підбирати так, щоб він був у гармонії із зовнішністю і фігурою. І, звичайно, вбрання і образ потрібно підбирати до місця, куди ви йдете. Не можна плутати ділову зустріч із вечіркою. Свою колекцію розробляла, щоб її можна було одягнути в офіс чи на зустріч з подругами. Також одяг підходить для світських заходів, вечірок. Вся колекція дуже продумана в тому плані, що для будь-якого моменту є повністю готовий образ", - розповіла дизайнер.

Кольори колекції - бежевий, молочний, білий, чорний, смарагдовий.

"По великому рахунку, у моді нічого кардинально не змінилося. Ми зробили акцент на насиченому смарагдовому кольорі. Але чорний і бежевий кольори завжди безпрограшні", - додала Ксенія Мамедова.

Показ дизайнера відвідали дружина Віктора Януковича-молодшого Ольга, музичний критик Сергій Сосєдов зі співачкою Натанікою, дизайнер Сєрж Смолін, стрептизерка Варда, гурт "Декольте", мама Камалії, співачки Ейва та Аріна Домски.

 

Зараз ви читаєте новину «У моду повертаються українські мотиви та мереживо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути