Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 15:21

Щоб стати худішою, треба щодня стояти голою перед дзеркалом

  Анфіса Чехова комплексувала через фігуру
Анфіса Чехова комплексувала через фігуру

Аби зустріти достойного чоловіка, кожна жінка повинна полюбити себе і перестати соромитися своєї фігури. Так радить російська телеведуча Анфіса Чехова на вечірці у столичному ресторані "Сейф".

"Я раніше комплексувала через свою фігуру, - каже Анфіса. - У мене найшвидше у школі почали рости груди. Хлопці заглядалися, але дражнили мене. А мене це закомплексовувало, бо постійно соромилася, переживала".

Анфіса на деякий час переїхала із Москви до Києва. Тут веде кулінарне шоу на одному з телеканалів.

"Я довго вчилася любити себе. Найкраще повісити в спальні велике дзеркало, щодня роздягатися догола і вивчати своє тіло. Через кілька місяців тренувань ви настільки звикнете до особливостей своєї фігури, що вона буде здаватися вам прекрасною. Самі собі і оточуючим здаватиметеся красивішою і худішою. Помітивши вади фігури, почнете вимогливіше ставитися до себе — менше їсти, більше займатися спортом", - наголосила вона.

Анфіса не довіряє одноразовим дієтам.

"Я дотримуюся роздільного харчування. Дієт перепробувала дуже багато, тому знаю, що одноразові акції голодування марні, псують шлунок і здоров'я. Треба постійно харчуватися правильно. Я вже кілька років не їм м'ясо і рибу з картоплею, крупами, макаронами. Таке роздільне харчування допомагає тримати фігуру у формі".

Зараз ви читаєте новину «Щоб стати худішою, треба щодня стояти голою перед дзеркалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути