пʼятниця, 28 жовтня 2011 12:02

Їсти треба 6 разів на день в один і той же час

 

Столичний бодібілдер Олександр Білоус для підтримання форми радить харчуватися по 6 разів на день і обов'язково снідати.

"Їсти треба 6 разів на день в один і той же час. Організм знатиме, що в певний час він отримає їжу і не накопичуватиме жирів про запас. Не розумію людей, які не снідають вранці. Нестачу енергії вони компенсуватимуть вночі, а це завжди загрожує зайвими кілограмами", - сказав він.

Займатися бодібілдингом Олександр почав 15 років тому. 2008 року він став абсолютним чемпіоном на турнірі "Кубок Олімпу", за рік посів перше місце на Всесвітніх іграх у Тайвані. Тепер Олександр Білоус займає посаду президента асоціації бодибілдингу і фітнесу у Києві.

"В цьому виді спорту харчування має велике значення. Треба контролювати споживання вуглеводів, обов'язково їсти м'ясо, рибу, сир і яйця. За день я з'їдаю кілограм м'яса і 10 яєць", - розповів Олександр.

"Перед змаганнями дієта змінюється. З раціону повністю виключають солодке, мучне і молочні продукти. Тваринні жири замінюють оливковою чи льняної оліями. На фоні цього збільшуються фізичні навантаження. Тоді підшкірний жир повністю спалюється, але м'язова маса не втрачається. За теперішніх цін таке харчування обходиться недешево", - додав він.

Тепер бодібілдер звик до дієт, а раніше йому було важко себе обмежувати.

"З самого початку було важко дотримуватися дієти, бо любив добре поїсти. Якось перед змаганнями мені наснилося, ніби я прийшов на якесь застілля. Поїв усе, що було на столі. Сон був схожий на реальність, бо відчував смак і запах. Прокинувся наляканий — для чого я це зробив? Заспокоївся, коли зрозумів, що це був лише сон", - поділився Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Їсти треба 6 разів на день в один і той же час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути