понеділок, 20 серпня 2012 15:48

Товсті в'язані браслети роблять руки тендітнішими
8

Фото: Фото надані Ольгою Бабінець

Тепер не модно носити золоті і срібні браслети. У моду повертаються в'язані браслети, плетені з натуральної шкіри, бісеру і стрічок. Так вважає киянка Ольга Бабінець.

"Товсті в'язані браслети ідеально підходять як до літнього сарафану, так і до теплих джинсів і джемпера. – каже Ольга. – Такі аксесуари варто одягати дівчатам, які люблять привертати до себе увагу. Плести браслети я почала ще у школі. В'язаний у квітні мені привезла подруга з Парижу. До нас вони прийдуть у моду восени та взимку".

В'язані крючком браслети Ольга продає через інтернет. Зразки своїх робіт виставляє у фотоальбомах в соціальних мережах.

"Великий браслет привертає увагу до зап'ястка жінки, роблять руки тендітнішими. Взагалі плетені речі ніколи не вийдуть з моди, як і вишиванки", - переконана Ольга.

Браслети доречно носити завжди, навіть жінкам, які віддають перевагу діловому стилю. У цьому переконаний стиліст Андрій Крикота.

"Головне - правильно підбирати браслети до вбрання. Цей аксесуар може як доповнити образ, так і бути його основним елементом. Влітку гарно виглядатимуть яскраві браслети. Їх можна одягти одразу декілька, поєднавши різні фактури і форми. Від цього образ виглядатиме ще більш цікаво і стильно. Браслети особливо стильно підкреслюватимуть образ жінки у комплекті з легкою тунікою або шовковим сарафаном".

До офісного костюму пасуватиме золотий чи срібний ланцюжок, браслет круглої чи квадратної форми.

"Варто бути уважним до кольорів. До офісного стилю більше пасуватиме аксесуар нейтрального відтінку — беж, сірий, чорний та білий".

За спостереженням стиліста, наступного року ми будемо спостерігати справжній браслетний бум.

"Серед фаворитів будуть в'язані і деревні браслети, прикрашені перламутром і камінцями, металом, різьбленнями і візерунками в етнічному стилі. Повернуться у моду намисто і браслети з бісеру. Натомість менш популярними будуть кольорові пластикові браслети. Їм віддаватимуть перевагу підлітки. Поєднуватимуть із джинсами і кедами. Інші аксесуари з ними погано поєднуються, тому намисто або персні у такому випадку будуть зайвими".

Зараз ви читаєте новину «Товсті в'язані браслети роблять руки тендітнішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути