Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 08:00

При мастопатії допомагають природні ензими

При мастопатії допомагають природні ензими

Чотири з п'яти жінок принаймні раз у житті скаржаться на припухлість грудей, ущільнення в них, а потім і біль. Це симптоми мастопатії. Найчастіше вона буває у жінок дітородного віку - від 25 до 45 років. Груди збільшуються, у них утворюються кісти і вузлики різних розмірів і форм з нечіткими контурами. Спочатку болі нема і жінка не звертає на недугу уваги. Болі починаються за кілька днів перед менструацією і минають після неї. Інколи бувають білі або зеленуваті виділення із соска - це час негайно звернутися до лікаря!

З часом мастопатія проявляється ниючим тупим болем у грудях, тягнучим відчуттям важкості, яке посилюється перед менструацією. У кожної десятої під пахвами збільшуються лімфовузли. У запущених формах болі віддають у плече, лопатку або руку. Тоді найменший доторк до грудей викликає біль. Якщо мастопатію не лікувати, вона може переродитися в рак грудей. На передраковий стан вказують темні або кров'янисті виділення з соска. Якщо так, то також негайно треба звернутися до лікаря.

До мастопатії призводять гормональні збої. Мастопатія часто буває в жінок, які перенесли запалення придатків або мають спадкові хвороби грудей по материнській лінії. Також із хворобами щитовидної залози, печінки і жовчного міхура, хворі на діабет, ожиріння. Недугу може провокувати брак йоду в організмі, стреси, депресії, відсутність та нерегулярність статевого життя. На рівень гормонів впливає алкоголь, куріння, радіація. Великий ризик у жінок, які перенесли аборт або травмували груди, довго не вагітніли, рано перестали годувати груддю. До мастопатії схильні дівчата, в яких рано почалися місячні.

Діагностувати хворобу жінка може сама. Треба періодично промацувати груди пальцями. Якщо є ущільнення, схожі на горошину, вишню чи сливу, слід негайно звернутися до лікаря і пройти УЗД і мамографію. Лікування залежно від причини хвороби передбачає розсмоктування ущільнень і підвищення імунітету, покращення роботи щитовидної залози та інших органів. Важливо також скористатися перевіреним засобом для поліпшення імунітету і обміну речовин - засобами Системної ензимотерапії. Німецький препарат Вобензим вже багато років допомагає хворим на мастопатію. Комплексно діє на прояви хвороби і на зміни у грудях. Натуральні тваринні і рослинні ензими, які входять до складу препарату, зменшують набряк та запалення, мають вторинно-знеболювальну дію. Профілактичний прийом Вобензиму зменшує розміри кіст, знижує ризик розвитку мастопатії і покращує самопочуття жінки.

Вобензим добре поєднується з іншими препаратами, особливо з антибіотиками, також підвищує стійкість організму до вірусів і мікробів. Покращує постачання тканин організму киснем і поживними речовинами. Завдяки природному походженню препарат має високий рівень безпеки. Допомагає попередити побічні ефекти від інших препаратів. Натуральні ензими позитивно впливають на весь організм. Вони зміцнюють стінки судин і зв'язують вільні радикали. Підвищуються захисні властивості організму. Вобензим можна використовувати для профілактики багатьох хвороб.

Додаткова інформація: по тел. (044) 498-90-12 у лікарів представництва німецької компанії "МУКОС Фарма".

Реєстр. свід.: UA/2842/01/01 від 15.02.2010 р.

Перед вживанням препарату слід уважно прочитати інструкцію та проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я!

Зараз ви читаєте новину «При мастопатії допомагають природні ензими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути