Ексклюзиви
вівторок, 17 листопада 2020 23:46

Порадили способи укладки волосся в домашніх умовах

Порадили способи укладки волосся в домашніх умовах
Укладати волосся потрібно так, ніби після укладки ви полежали. Фото: pixabay

Щоб мати гарний вигляд на зустрічах у Zoom, стиліст і б'юті-редактор Гвідо Палау рекомендує звернути увагу на зачіски з показів весна-літо 2021 і надихнутися зручними трюками.

Якщо і є одна універсальна текстура, так це кучеряве волосся, пише Voguе.

За словами стиліста, згладжування й пом'якшення його може мати ключове значення в тому, як ви почуваєтеся і для цього не потрібно багато зусиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвітрені губи взимку: як уникнути неприємних наслідків

"На покази моделі зазвичай приходять з розпущеним волоссям і найчастіше я підкреслюю його природну текстуру, але позбавляюся кучерів. Я використовую спеціальний зволожувальний крем для волосся, злегка наносячи його на верхні пасма. У верхній частині я проходжу по двох сторонах проділу зволоженими кремом пальцями. Роблю це тільки зверху, щоб не потривожити всю чудову текстуру волосся. Мета в тому, щоб позбутися пухнастого ореолу й додати блиску. Потім, вам потрібно тільки висушити волосся. Постійний потік повітря робить волосся гладкішим і глянсовішим", - розповідає Палау.

Він вважає, що укладати волосся потрібно так, ніби після укладки ви полежали.

"Це визначається як легкість і свіжість. Текстура зачіски для показу Prada здавалася простою, сучасною й свіжою. Для цього образу я розчесав волосся й злегка закрутив його щипцями, щоб не було відчуття тепла. Те, що вийшло в результаті — найпопулярніша текстура на сьогодні. Така укладка недбала, злегка невимушена й стрижка тут не має жодного значення — у будь-якому разі вона здається сучасною", - каже експерт.

Важко зберегти густе волосся восени та взимку, тому що у цю пору воно схильне до випадіння. Появу проблеми провокують різноманітні фактори: несприятлива екологія, неправильне харчування, гормональний збій, погода та інші, пише Harper's Bazaar. Можна спробувати припинити випадіння волосся і покращити його стан.

Зараз ви читаєте новину «Порадили способи укладки волосся в домашніх умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути