четвер, 18 квітня 2013 12:47

Фарба для волосся змивається за два тижні

Фарба для волосся змивається за два тижні
Фото: only-beauty.net

Усі фарби, які продають у магазинах, фарбують приблизно однаково, каже вінницький перукар Наталія Дрібко, 30 років. Ціна залежить від відомості торгової марки.

"Бренди Шварцкопф, Велла позиціонуються як дорогі, але я б не сказала, що вони кращі. Просто вони десь раз у три місяці запускають нові лінійки продукції, які щоразу коштують дорожче. Непогану ціну при хорошій якості має російська фарба Естель. Вони не піднімали її вже більше року, бо хочуть закріпитися на ринку. Недавно з'явилася хороша італійська фарба. Коштує ще дешевше за Естель, а якість така сама. Гарантію на якісний колір можна дати лише на два тижні", - каже перукар.

Потім фарба потроху вимивається. Колір залишається, але вже не такий, як у перший день.

"Коли кажуть, що фарба без аміаку - це маркетинговий хід. Таких не існує. Бо за рахунок аміаку вони фарбують. Треба шукати з низьким його вмістом. Тоді не буде різкого запаху і не пектиме шкіра голови."

Не можна накривати голову целофановим пакетом. Волосся має дихати.

"Реакція фарбування відбувається за участі повітря. Запарюють лише хну і басму. Рослинні фарби тоді глибше проникають у структуру волосся. Найгірше тримається руда фарба. Бо складається з великих молекул, які погано тримаються на волосині і легше змиваються. Тому рудим за два тижні треба щоразу після миття голови споліскувати волосся у хорошому тоніку."

Так само тонік потрібен блондинкам. Висвітлення часто дає жовтий відтінок, а тонік його вибілює. Обов'язково слід мити голову бальзамом для фарбованого волосся, бо фарба пересушує волосся. Буде схоже на мочалку. Краще висвітлити не всю голову, а окремі пасма.

"Якщо часто змінюєте колір волосся, користуйтеся відтінковими засобами. Вони підлікують волосся і додадуть блиску. Змиваються за шість разів. Можуть навіть трохи зафарбувати сивину. Але не підходять для висвітлення. Якщо треба підфарбувати корені, нанесіть фарбу на них. Коли залишиться 5 хвилин до кінця дії, розподіліть решту фарби по всій довжині волосся."

Радить купувати фарбу на тон світлішу, ніж хочете. Завдяки цьому колір не буде занадто різким. Якщо волосся від природи попелясте, то з білою фарбою матиме жовтуватий відтінок. Колір фарби змішується з пігментом волосся.

Зараз ви читаєте новину «Фарба для волосся змивається за два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути