пʼятниця, 25 травня 2012 13:29

Для персидської депіляції змішують мед із яйцями та лимоном

Для персидської депіляції змішують мед із яйцями та лимоном
Щоб після процедури зняти запалення шкіри, треба змазати тіло натуральними жирними маслами Фото: api-news.ru

Киянка Оксана Черняхівська, 32 роки, місяць була в Туреччині. В цей час зробила собі депіляцію за східними традиціями.

"Хоча жінки на Сході закривають обличчя і руки, та все одно звикли дбати про своє тіло. За персидською традицією, шкіра жінки має бути гладкою та ніжною, тому боротьба із зайвим волоссям ведеться нещадно", - розповідає Оксана.

Найдієвіший спосіб видаляти волосся серед арабських жінок — застосовувати мед, яйця та лимонний сік. Процедура, м'яко кажучи, не дуже приємна. Щоб після цього зняти запалення шкіри, жінки сходу змазують тіло натуральними жирними маслами, особливо оливковим. Його дуже люблять у Туреччині.

"Депіляцію мені робила подруга, яка живе в Туреччині вже 10 років. Вийшла заміж за місцевого підприємця. Для приготування суміші для персидської депіляції узяла 10 столових ложок цукру, сік половини лимону та 1 столову ложку води".

Усі інгредієнти необхідно змішати у невеликій каструлі, поставити її на слабкий вогонь. Підігрівати суміш треба протягом 20 хвилин. Кожні 5 хвилин помішувати, щоб не пригоріло. Коли маса стала коричневого кольору, зняти із вогню і дати охолонути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоління корисне для шкіри

Суміші треба надати температури, яка для вас прийнятна. Треба, щоб була теплою, але не обпекла шкіру. Паста не має затвердіти, найкраще почекати, щоб стала в'язкою.

Зачерпнути трохи пасти руками, рівномірно розподілити по шкірі ніг. Можна брати також спеціальною лопаткою. Для полегшення процесу покласти зверху смужки із тканини. "Почекала пару секунд і різко зірвала їх. Було боляче, але все пройшло швидко. Вже пройшло три місяці, але волосся поки що майже не відростає. Шкіра стала гладкою, приємною на дотик".

Зараз ви читаєте новину «Для персидської депіляції змішують мед із яйцями та лимоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути