вівторок, 31 січня 2012 15:35

Депіляція цукром за рецептом Нефертіті - найдешевша

Депіляція цукром за рецептом Нефертіті -  найдешевша

"Грошей на лазерну епіляцію у мене нема, воском пробувала робити – боляче та й волосинки частково лишаються", - розповідає Людмила Клименко, жителька містечка Баришівка на Київщині.

Жінка вирішила спробувати шугарінг – депіляцію цукром. "Ідея не моя. Цей спосіб ще Нефертіті використовувала",.

У неї забагато волосся на ногах нижче колін. Його вона і хоче позбутися. Бере 10 столових ложок цукру, сік половини лимону і 1 ложку води. Нагріває в каструльці на мінімальному вогні і варить.

"Треба, щоб цукор став прозорим і на ньому з'явилися бульбашки повітря. Я варю далі, поки суміш стане карамельного кольору і запаху. Хай покипить хвилин 10", - розповідає жінка.

Коли маса трохи вистигла і стала в'язкою, Людмила бере її в долоню.

"Якщо не липне до пальців – все вийшло. Якщо дуже липуча – ні: або води було багато, або по часу недостатнього чи довго варилося", -- пояснює вона.

Із суміші скачує кульку розміром з вишню. На невеликій ділянці шкіри , яку перед цим притрусила дитячою присипкою, розкачує кульку за ростом волосся. Різким рухом здирає проти його росту. На цукровій масі лишаються волосинки з цибулинками.

"Кульку використовую , доти поки вона зможе вбирати волосся. Викидаю її. Роблю іншу з теплої суміші. Якщо вона охолола і більше не скачується, розігріваю на паровій бані. Звісно, процедура болюча, але не так як із воском", – додала жінка.

Після епіляції вона змиває цукрові залишки гарячою водою. Суху шкіру змазує оливковою олією,щоб не було подразнень.

"Ефект від шугарінгу триває від 10 днів до 3 тижнів. Після епіляції ї волосинки не вростають під шкіру. Ростуть повільніше, ніж від депілятора, воску і гоління. А шкіра стає просто оксамитовою і гладенькою. І головна перевага – дешево", -- підсумувала задоволена Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Депіляція цукром за рецептом Нефертіті - найдешевша ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути