середа, 27 червня 2012 13:41

Дизайнерську вишиванку для Мадонни оздобили косою і хрестиком

Автор: Ескіз вишиванки для Мадонни надала Ольга Васильєва
 

Українську фешн-вишиванку для Мадонни пошили дизайнери бренду Vasil'eva&Sviridova Family - Ольга Васильєва та Раїса Свиридова. Вони стали переможцями першого туру конкурсу "Vyshyvanka для Мadonna" на виготовлення вишиванки для поп-діви. На тканину та аксесуари для сорочки майстрині витратили 1500 тисячу гривень. Про це нам розповіла дизайнер Ольга Васильєва.

Майстрині шили виріб протягом 1,5 тижні. Співачка ескіз вишиванки не бачила.

"На матеріали ми витратили понад 1000 гривень. Витрати за роботу ми не рахуємо. З урахування роботи майстрині такий виріб коштував би десь 2500 гривень", - розповіла Ольга Васильєва.

Сорочку прикрасять оригінальними аксесурами - жіноча коса зі штучного волосся, червоне намисто та хрестик.

"На шию ми одягнемо в два ряди косу зроблену зі штучного волосся. Ще буде червоне намисто і хрестик. Мадонна постійно використовує релігію у своєму мистецтві. Тому вирішили  використати релігійний символ", - додала Ольга Васильєва.

Виріб пошили з натуральних і синтетичних тканин. Виріб прикрасили справжніми стразами "Сваровськи", атласними стрічками та намистом.

"Ми використовували натуральні і синтетичні тканини. На полочки брали натуральну м'яку бавовну. Рукава пошиті у три шари з синтетичної тканини - це шифон і сітка. На виробі буде нестандартна вишивка. Це не та класична, яку ми звикли бачити. Ми оздоблювали її стрічками з атласу. На рукавах та талії виробу нашили квіти зроблені з шифону. На вишиванці є багато деталей. Вишивали її вручну справжніми стразами "Сваровськи" і намистинками. Ці прикраси можна розглядати довго", - зауважила дизайнер.

Остаточного переможця конкурсу серед дизайнерів "Vyshyvanka для Мadonna" оголосять 13 липня на вечірці у столичному клубі. Вишиванку від українського дизайнера, який переможе у цьому конкурсі співачка одягне у день прибуття до Києва. Нагадаємо, Мадонна дасть концерт у Києві 4 серпня 2012 році на НСК "Олімпійський". Інші моделі модних вишиванок від українських дизайнерів можна буде побачити восени на "Тижні моди".

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерську вишиванку для Мадонни оздобили косою і хрестиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути