субота, 23 червня 2012 14:30

Літні чоботи взувають під джинсову міні-спідницю та вишиванки

На столичному "Даринку" по 200 грн розпродують літні чоботи. Рожеві приміряє 16-річна десятикласниця Олена, сірі на ногу натягує 43-річна менеджер Ірина Петрівна.

"Вони легкі. Хоч і в'язані, але у ноги не парять, - каже продавець Вікторія Ляпіна. - Краще купувати на розмір менші, бо вони швидко розношуються. Вам ляжуть прямо по стопі. Нога у таких чоботах буде дихати і відпочивати".

За півгодини у жінки купують дві пари сандалів і одні босоніжки на високій платформі.

"В основному беруть сандалі і балетки. Чоботи купують дуже рідко, бо не кожна дівчина наважиться їх носити влітку, - каже продавець. - Весною ще трохи брали, а з червня взагалі перестали. Тому й розпродую їх. Як не розкуплять, у серпні віддаватиму по собівартості".

За скільки закупляє товар, не зізнається. Десятикласниця Олена вертається до прилавка. Міряє ще бірюзові чоботи. Просить скинути ще 20 грн. Продавець продає взуття за 180 грн.

"Літні чоботи вибирають дівчата, які люблять виглядати стильно, - каже столичний стиліст Андрій Крикота. - Це екстравагантне взуття. На дівчину у чоботах усі звертатимуть увагу. Буди центром уваги може не кожна дівчина. Під такі чоботи треба мати відповідне вбрання".

Стиліст радить обирати яскраві черевики з вишивкою, брошками і обшиті паєтками.

"Якщо зважилися взути чоботи влітку, то обирайте найкреативніші моделі, які виглядають модно, молодіжно, неочікувано, але привабливо. В'язані чоботи ідеально підходять до одягу в етнічному стилі - вишиванок, суконь з народними орнаментами. Мереживні більше личать до суконь і блузок з шифону. Такі можна взувати ще до тунік і сарафанів приталених фасонів".

Каже, під чоботи вбрання треба підбирати по віку.

"Школяркам до чобіт підійде майка, джинсові спідниця і куртка. Дівчатам за 20 років — до лляної сукні вище коліна або сарафану з завищеною талією. Жінкам за 30 — варто вдягти брючки до коліна або капрі. Штани можуть бути широкими, спущеними на стегнах Якщо вбираєтесь у завужені джинси з високою талією, то їх краще заправляти у чоботи".

Зараз ви читаєте новину «Літні чоботи взувають під джинсову міні-спідницю та вишиванки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути