неділя, 04 березня 2012 09:30

Ціна годинника має дорівнювати місячній зарплаті
5

"Swatch" за пів мільйона доларів має співачка Асія Ахат. Каже, що це подарунок і такі ж носить модель Наомі Кемпбел.
Фото: фото: music.itop.net
Радник президента Ганна Герман носить годинник з діамантами "Franck Muller" вартістю 446 тисяч гривень.
Лідер партії УСДП Наталія Королевська віддає перевагу марці "Breguet". Має годинник цієї фірми з білого золота й діамантів за $82 тис.
Співачка Маша Фокіна носить годинник "Jacob & co" за $ 15 тис.
"Omega Constellation" за $ 50 тис отримала в подарунок від коханого співачка та акторка Віра Брежнєва

Іміджмейкер Тетяна Демченко радить чітко розраховувати свій гардероб в залежності від того, який спосіб життя ви ведете. Вона є директором Академії технологій іміджу, викладачем іміджелогії в школі "Справжньої пані" програми "Від пацанки до панянки".

"Гардероб треба організовувати з урахуванням чотирьох складових: особистого статусу, статусу посади, яку Ви займаєте, статусу клієнтів або партнерів, з якими спілкуєтесь, і статусу фірми, підприємства, або організації, в якій ви працюєте.

Основа гардеробу залежить від того, де ви проводите більшу частину свого часу. Працюєте у держструктурі чи банку - маєте офіційний дрес-код. Тут все можна прорахувати математично. У такої жінки має бути два брючних костюма, один зі спідницею, сукня-футляр. Все має поєднуватися між собою. Жакет з одного костюму має пасувати до брюк з іншого. Також необхідні чотири сорочки, декілька блуз, дві водолазки і зо три-чотири шийних хусток. За невеликі гроші можна якісно вдягатися і в українського виробника.

Офіційний дрес-код передбачає мінімум прикрас - скромні сережки, кілець і браслетів не можна носити. Тільки обручку", - зазначила стиліст.

За її словами — годинник для ділової жінки обов'язковий елемент. Це - статус. Його ціна повинна сягати вашій місячній зарплаті. Наші речі є показником того, скільки ми коштуємо на ринку праці.

"Жінка на тонкій шпильці завжди має хитку ходу, що виглядає невпевнено. А ви займаєте посаду керівника відділу банку. У клієнтів несвідомо одразу виникнуть сумніви: чи правильно вона керує моїми грошима. Тому рекомендую носити взуття, яке має ширину підбора не менше 2см і висоту не більше 7см.

Чоловік розпоряджається мільйонами, а ходить у китайських штанях за три рублі. По перше, це викличе підозри у партнерів. По-друге, можна подумати, що скупиться з зарплатнею. Якщо йому на себе шкода, то на працівників тим паче", - зазначила Тетяна Демченко.

Зараз ви читаєте новину «Ціна годинника має дорівнювати місячній зарплаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути