понеділок, 19 березня 2012 17:19

Андре Тан пропонує сумки у формі футляру для фотоапаратів
17

Фото: Фото: Ukrainian Fashion Week

На 30-му ювілейному Українському тижні моди дизайнер Андре Тан показав свою першу елітну колекцію під назвою "Перли". Моделі вийшли на подіум з нафарбованими темно-фіолетовими губами, одягнені переважно в кашемір, хутра, оксамит, мережива та шкіру, зокрема крокодилячу. Кольори в колекції переважали чорні та темно-сині в поєднанні з пастельними коньячних та бежевих відтінків.

За словами Тана, це колекція для "ділової, соціально-активної леді, яка цінує комфорт в поєднанні з інтелектуальним шиком".

На наступну осінь-зиму дизайнер радить носити кашемірові пальта разом з шерстяними сукнями. Також модницям варто поповнити гардероб шкіряними та кашеміровими брюками з завищеною талією та блузами анатомічного крою з мереживними вставками.

Завершили показ вечірні оксамитові сукні, рясно розшиті натуральними японськими перлами Yamagiwa, які є одними з найдорожчих.

"У моїй колекції 17 вечірніх суконь. Відтепер я буду відбирати хліб у колег, які займаються вбраннями для червоних доріжок", - зауважив Тан.

Скільки в колекції було використано перлів та яка вартість суконь дизайнер сам достеменно не знає.

"Я боюсь уявити, яка буде вартість сукні. Тканини дорогі та елітні, сукні вишивали в 20-ть рук три ночі перед показом. Рукавички, розшиті перлами, за формою, що повторює п'ясть руки, ми дошивали в останні 10 хвилин перед показом".

Рукавички в колекції Тана призначені спеціально для айфонів. Тканина з мікронами дозволить користуватися будь-якою сенсорною технікою, не знімаючи їх.

Окрім "анатомічних" рукавичок колекцію доповнювали маленькі сумочки в формі старих футлярів для фотоапарату, які можна носити також як клатч.

"Аксесуари мають викликати емоції, - каже дизайнер. - Якщо візьмете таку сумочку, ви не залишитеся не поміченими".

Окрім того, Андре Тан поділився планами на майбутнє. У найближчі роки він планує запустити чоловічу лінію одягу, одяг для вагітних та лінію середнього сегменту.

"Сукня в колекції другої лінії а.Tan коштує десь 800 гривень. Сукня з нової колекції першої лінії Andre Tan буде коштувати близько 8 тисяч. За рік ми плануємо випустити лінію Love by a.tan, де сукня буде коштувати десь 1,5 тисячі гривень".

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан пропонує сумки у формі футляру для фотоапаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути