понеділок, 08 листопада 2021 16:56

Як вибрати косметику для догляду: відповідає Лазерхауз Косметикс

Складно знайти жінку, яка б не прагнула до здорової, молодої та красивої шкіри. Також все більше чоловіків приділяють час не лише гігієні, а й естетичній складовій. При цьому асортимент доглядових засобів сьогодні настільки великий, що можна витратити багато годин свого життя, вибираючи необхідний крем або лосьйон. Саме тому питання, як вибирати доглядову косметику стає все більш актуальним.

Ми поговорили зі спеціалістами інтернет-магазину Лазерхауз Косметікс, який є офіційним постачальником багатьох професійних косметичних брендів в Україні, щоб дізнатися, як все ж таки потрібно обирати собі засоби для догляду за шкірою.

  Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки
Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки

З чого почати?

Насамперед варто визначити тип вашої шкіри та з'ясувати її стан. Умовно косметологи та дерматологи всього світу ділять шкіру на чотири основні типи: суха, комбінована, жирна та нормальна.

Крім цього, незалежно від типу (це не стосується хіба що нормальної шкіри — але, чесно кажучи, вона зустрічається досить рідко) ви можете бути власником чутливої, проблемної або зневодненої шкіри. З цими станами може у певний момент зіткнутися будь-який, тому важливо об'єктивно оцінювати себе. Навіть жирна шкіра може в якийсь період виявитися зневодненою.

Щоб точно визначитися з напрямком догляду, не зайвим буде звернутися за консультацією до професіоналів. З цим вам із задоволенням допоможуть фахівці центрів Лазерхауз.

  Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки
Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки

Яка косметика має бути у кожного?

Існує поняття "базовий догляд", який необхідний навіть ідеальній і безпроблемній шкірі. Базові засоби покликані підтримувати її у хорошому стані та захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища.

До базових продуктів, які потрібні нам щодня, належать: засіб для вмивання, зволожувальний крем та сонцезахисний засіб. Сонцезахисний крем є обов'язковим у дні, коли UV-індекс дорівнює 3 і вище. Дізнатись цей показник сьогодні можна в будь-якому додатку погоди на смартфоні. У наших широтах це період з травня по жовтень. Але не зайвим буде використовувати сонцезахист і в не сезон, просто з меншим індексом SPF.

  Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки
Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки

Як вибирати косметику для розв'язання конкретних проблем?

Багато естетичних проблем, таких як висипання, втрата пружності, перші вікові зміни або лущення можна легко вирішити в домашніх умовах. Підбір косметики у такому випадку теж не становить великої проблеми — досить просто уважно прочитати опис і перевірити склад на наявність алергенів і ароматизаторів, якщо ви маєте чутливу шкіру.

Більш серйозні проблеми, наприклад, глибокі зморшки, гіперпігментація, розацеа або акне вимагають більш ґрунтовного підходу, тому перед придбанням доглядових засобів рекомендується проконсультуватися з фахівцем.

Чи вся косметика повинна бути від одного бренду?

Для базового догляду не обов'язково купувати продукти виключно з однієї лінійки. Іноді поради щодо покупки всієї серії цілком для отримання потрібного ефекту — не більше, ніж маркетинговий хід.

Однак коли йдеться про серйозну космецевтику з високою концентрацією активних інгредієнтів, то для кращого результату, а також заради вашої безпеки (адже для таких продуктів дуже важлива сумісність між собою), слід дотримуватися порад вашого косметолога щодо використання засобів з однієї лінійки.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати косметику для догляду: відповідає Лазерхауз Косметикс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути