пʼятниця, 02 жовтня 2015 13:53

2 універсальних укладання: як зробити і виправити в разі негоди

Існує безліч святкових та повсякденних зачісок, але, як показує практика, українки найбільше полюбляють красиві кучері, як у голлівудських красунь, або ідеально рівне волосся. Але кожне волосся по-своєму реагує на термообробку прасочкою і плойкою. І може через нестабільну осінню погоду втратити свій початковий вигляд. Як зробити красиву зачіску і як виправити її у разі непередбачених обставин, розповів Gazeta.ua український стиліст - перукар Олександр Укрей.

Голівудські кучері

 

Як зробити зачіску: Якщо ви накручуєте волосся вдома, то беріть не тонку плойку. Ідеально підійде плойка з товстим діаметром або "морквина". Перед накруткою волосся найкраще обробити пінкою середньої фіксації від коренів і до кінчиків і висушити. Волосся повинно бути абсолютно сухим. Беріть великі пасма і накручуйте за напрямком від обличчя. Або можна скористатися гумовими бігуді, але при цьому волосся повинно бути злегка вологими від укладочного засобу. Накручуючи волосся можна пограти з діаметром бігуді: чергування дрібних і великих кучерів дасть потрібний ефект "живих" пасом.

Переробити: Якщо кучері почали розпадатися з часом, їх можна акуратно зібрати в низький бічний хвіст. З хвоста потім можна заплести одну або дві коси, розпушити і імпровізовано заколоти шпильками. Ефект недбалості тільки додасть образу родзинки. При собі потрібно мати резинку, пару шпильок і маленький лак дорожнього варіанту.

Ідеально рівне волосся

 

Як зробити зачіску: Об'єм біля коріння в такому разі створити досить складно. Оптимальним варіантом тут стане тонке прикореневе гофре. Утюжок-гофре не варто тримати довго, досить буде одного клацання у самих коренів. Так само можна закріпити ефект спеціальною пудрою для формування зачісок. Вирівняйте волосся, а після цього нанесіть трохи засобу і збийте пасма пальцями. Термозахист при вирівнюванні тільки обтяжить волосся, тому краще використовувати молочко, мус або спрей, щоб максимально підживити їх.

Переробити: В даному випадку оптимальним варіантом буде високий кінський хвіст. Від нього можна відокремити одне невелике пасмо і обмотати його навколо резинки, сховати його. При собі потрібно мати щільну резинку і кілька невидимок.

Такі нехитрі поради допоможуть вам завжди бути чарівною і готовою до будь-яких змін.

Зараз ви читаєте новину «2 універсальних укладання: як зробити і виправити в разі негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути