пʼятниця, 31 жовтня 2014 18:11

Volkswagen показали позашляхову версію хетчбека CrossFox
5

Компанія Volkswagen офіційно представила в Сан-Пауло оновлену версію міського хетчбека підвищеної прохідності для місцевого ринку - CrossFox. Новинка отримала звичні для всіх моделей з приставкою Cross зміни зовнішності, завдяки яким автомобіль помітно виділяється серед звичайних версій моделі.

Автомобіль отримав фари в стилі останніх Golf і Polo і хромовану решітку радіатора. Крім того, автомобіль "взули" у нові легкосплавні 15-дюймові колісні диски (в якості опції доступні 16-дюймові) з шинами розмірності 205/60.

У салоні CrossFox бразильські водії побачать новий 3-спицеве  кермо, яке вже встигло прижитися на оновленому "Поло" та індійському Vento. Сидіння машини обшиті новою і більш стійкою до механічних впливів обшивкою. А на центральній консолі розмістився 5.5-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з вбудованою навігацією і Bluetooth.

VW CrossFox оснащений новим 1.6-літровим двигуном, який здатний "перетравлювати" як звичайний бензин так і біоетанол та їх суміші. Потужність агрегату дорівнює 120 к.с., а максимальний обертовий момент досягає 165 Нм. Мотор "Кросу" працює в парі з 6-ступінчастою механічною КПП або "автоматом".

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показали позашляхову версію хетчбека CrossFox». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути