вівторок, 03 червня 2014 19:31

Вм'ятини на автомобілях вирівнюють феном

Вм'ятини на автомобілях вирівнюють феном
Фото:autoshcool.ru

Кузов вашого автомобіля може бути пошкодженим через попадання м'яча, дорожньо-транспортну пригоду і безліч інших причин. Звичайно, такі моменти доставляють чимало неприємних хвилин. Зазвичай автомобілісти в таких випадках звертаються в автосервіс, однак, прибрати вм'ятину на автомобілі можна і самостійно.

Для того, щоб самостійно випрямити вм'ятину на своєму автомобілі вам знадобиться потужний фен, за допомогою якого, потоком гарячого повітря, потрібно нагріти вм'ятину. Потім беремо балончик зі стисненим повітрям, який можна придбати в одному з комп'ютерних магазинів, злегка його струшуємо і рясно покриваємо вм'ятину струменем стисненого повітря, а також площу навколо неї на три сантиметри.

Покриваємо до тих пір, поки не побачимо, що утворився іній. Цей процес займає близько 15-20 секунд. Очікуємо танення інею і дивимося за процесом випрямлення вм'ятини. Протремо колишню вм'ятину  м'якою ганчіркою до блиску і помилуємося виконаною роботою.

Варто попередити про те, що на місці обробки вм'ятини, фарба може пошкодитися.

Зараз ви читаєте новину «Вм'ятини на автомобілях вирівнюють феном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути