четвер, 08 січня 2015 11:34

Як зберігати автомобіль без гаража

Як зберігати автомобіль без гаража

У великому місті складно знайти гараж поруч зі своїм будинком. Зазвичай вони будуються у вигляді кооперативів за межею міста, або у віддаленій його частини.

Так як же зберегти машину, якщо немає гаража.

Для цього слід дотримуватися кількох простих правил:

Щоб зберегти машину в чистоті, не слід ставити її прямо під вікнами будинку. Це ж врятує ваше авто від обвалу снігу взимку, що може завдати сильні пошкодження автомобілю.

Не варто спокушатися на вільне місце біля сміттєвих контейнерів. Це загрожує неприємним "знайомством" з сміттєзбиральної машиною. Так і з запахом сміття, яке може просочитися в салон.

Будьте обережні, залишаючи машину біля дерев, після кожного дощу або вітру, вам доведеться знімати з неї купу гілок, які можуть нанести шкоду у вигляді подряпин. Хвойні дерева небезпечні своєю липкою смолою, яку потім дуже важко відмити.

Хорошим рішенням проблеми може стати придбання спеціального чохла для автомобілів. Такі чохли складаються з прогумованої тканини і непромокаючої плівки, що збереже ваше авто влітку від дощу, а взимку від примерзання чохла до машини.

Якщо чохол вирішить проблему з погодою, то злодіїв і хуліганів ніхто не відміняв. Купуючи просту сигналізацію, ви ризикуєте підхоплюватися кожні 30 хв на знайомий сигнал, можливо навіть не від вашої машинки. Кращим варіантом буде беззвуковая сигналізація, яка не сигналить всьому двору, а просто подає сигнал господареві з описом, що, можливо, сталося з машиною. Але найкращим варіантом буде установка іммобілайзера, що блокує рух автомобіля, якщо поруч немає його господаря.

Зараз ви читаєте новину «Як зберігати автомобіль без гаража». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути