четвер, 13 грудня 2012 16:24

У Mini почали створювати найшвидший Paceman
6

Фото: Фото: mini.com

У Mini офіційно анонсували найшвидшу модифікацію трьохдверного кросовера Paceman, підготовлену в ательє John Cooper Works.

Силовий агрегат вона запозичить у "старшого брата" Countryman, підвіску отримає більш спортивну, а інтер'єр стане більш агресивним.

Не обійдеться і без зовнішніх відмінностей: Mini Paceman JCW можна буде впізнати за більш розвиненим аеродинамічним обвісом і великим колісним дискам. На поширених офіційних зображеннях інтер'єр кросовера виконаний в кольорах кузова - в чорно-червоній гамі, що додає йому відчуття спортивності. Крім того, помітно, що циферблати приладів змінили колір на більш темний.

Що стосується двигуна, то 1,6-літровий турбомотор на цей раз повинен буде розвинути 218 кінських сил і 280 нм крутного моменту (300 Нм при залученні функції Overboost). У Mini поки не уточнили, наскільки динамічним буде новий кросовер, але його показники можна собі уявити, враховуючи, що більш великий Mini Countryman JCW витрачає на прискорення до 100 км/год 7 секунд і прискорюється до 225 км/ч. Коли саме дебютує найшвидший і самий компактний кросовер Mini, теж поки не відомо.

Зараз ви читаєте новину «У Mini почали створювати найшвидший Paceman». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути