пʼятниця, 02 листопада 2012 15:23

Найбільший Mini пережив перше оновлення
14

Фото: Фото: mini.com

Найбільший Mini переживає свій перший апгрейд: виробник анонсував деякий рестайлинг, який очікує кросовер Countryman в 2013 модельному році. Правда, він буде дуже скромним і стосуватиметься переважно елементів оздоблення і деяких нюансів ергономіки.

З новим модельним роком базовий Countryman за замовчуванням буде оснащуватися суцільним заднім диваном, а два задніх крісла, розділені центральним тунелем, стануть опцією - правда, за установку таких крісел виробник не буде просити зайвих грошей.

Інтер'єр Mini Countryman отримав нові варіанти обробки, злегка модернізовану передню консоль (йдеться переважно про окантовку дефлекторів вентиляції та центрального спідометра), дверні панелі та блок склопідйомників - він переїхав на більш звичне місце в район підлокітника водія.

Гамма кольорів кузова поповнилася двома новими відтінками Brilliant Copper і Blazing Red - цим і обмежуються зміни в екстер'єрі кросовера. Ходова частина та силові агрегати ніякої модернізації не зазнали.

Виробник обіцяє оприлюднити ціни на оновлений Mini Countryman протягом найближчих тижнів, однак навряд чи вони сильно зростуть.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший Mini пережив перше оновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути